mazy Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 Słyszałem że płyta kt7a w swoich wcześniejszych wersjach miała jakieś problemy z mostkami i wywalał sie na niej XP LUB WCALE NIE INSTALOWAŁ. Czy ktoś sie spotkał z takim problemem ????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomówki Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 Mam u siebie zainstalowanego Win XP Professional i żadnych problemów z instalacją nie miałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 miałem KT7A z duronem 800 (moja wersja 1.1 - ta nie obsługująca procesorów 0.13u czyli ta starsza wersja) i miałem przez jakiś czas XP (całe 15 minut) i działał normalnie, tzn. nie wykąłdał się i zainstalował się poprawnie. wywaliłem bo nie podoba mi się XP i strasznie kompa muli, nawet po wyłączeniu luny. jeśli gdzieś słyszałeś o tych problmach to źle słyszałeś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 ja nigdy o jakis problemach z kt7a i wxp nie slyszalem ... sam mialem winxp na abicie (teraz smigam na w2k3 a to prawie to samo ...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazy Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 dzieki za wszystkie odpowiedzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...