Raptor Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 poza tym owijke można w każdej chwili zdjąć :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 tych rurek nie trzeba zgrzewac jak ktos nie chce to nie musi takie tez beda dobrze wygladac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 tak, wiem ze sa takie rurki, ale do wad tych rurek (sztywnosc) dodam, ze trzeba by rozbierac wtyczki od wentyli (co jeszcze jest w miare wykonalne), ale te moje AKASA maja jeszcze na kabelku takie minipotencjometry do regulacji obrotow. arthx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragongc Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 A mnie interesuje co innego :D. Jak przebiegla transakcja z Danger Den i ile ci to kosztowalo :-) ?? jakies rady dal ludzi kturzy chca tam kupic pare pierdul ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 wszystko bylo opisywane tutaj (cala transakcja): http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=36612 natomiast tutaj nowe perspektywy: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=44852 warto czasami spojrzec na przyklejone topici... :) arthx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragongc Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 oki dzieki jak bede mial jakies pytania bede walil na priva ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 bloczek MAZE4 zainstalowany w komputerku :) wentylatorki w tle juz nie beda potrzebne :) arthx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 arthx - co ty masz za sprzeta? Slotketa tam widze? :D Nie no powaliles mnie calkiem... Jesli mnie wzrok nie myli, to ty chyba jestes szalony in positive. Stary w sumie sprzecior, a WC hightechnology. Respect :D Moze cooperation? You know MOD4US :D ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 ano, tak troche od konca zaczalem... z braku funduszy za jednym razem pelna modernizacja sie nie uda. i wyszlo ze najpierw poskladalem W-C i inne elementy (buda, zasilka czy np myszka). i nie mylisz sie - to jest stary, poczciwy slot z celkiem na przejsciowce i 366@550 :) 26 st.C. w sumie to najpierw chcialem miec cicho , no i mam cicho. a do netu itp spraw nie potrzeba 3 GHz... a jak gdzies odkopie jakis worek z pieniedzmi , to wymienie plyte glowna procka , ram i grafike... arthx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 arthx - i tak trzymac ! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragongc Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 Stary naprawde respect - podziwam cie :-). Ale znam ten bol kiedy kasy brakuje. Sam maielm kiedys kompa speitego na pajaka i telewizor zamiast monitora :-). Czego to sie nie zorbi dla tych maszynek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragongc Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 a wracajac do tej nagrzewnicy od zuka ( kurda ja juz sie pogubilem ktor achldonica z czego jest zorbina ;-) ) to ma finy z mosiadzu a rorki z miedzi ?? czy tez mosziezne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 moj egzemplarz jest caly z mosiadzu nagrzewniczka od zuka arthx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 no i przyszla kolej na pierwsza fotke calosci, oczywiscie nocna fotke :) (jeszcze nie uporzadkowane sa kabelki a i oswietlenie tez nie dokonczone). arthx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Arthx! Szacunek wyglada bosko :evil: :evil: :evil: :evil: czekam na dalsze fotki!! :wink: ...pozdrawiam... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 coolturka :) pelen wypas :D zapodaj fotke calosci w dzien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 fajnie jedenak u ciebie UV rulz a jak myślicie ile kosztuje wykonanie takier rezerwuaru bo zanim sie zabiore na oko koszt średni by sie przydał bo mi jest otrzebny szeroki wysoki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 nie no mod 1 klasa dać mu voodki :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 No to jest to co chciałbym mieć... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Wyglada bardzo fajnie. Szkoda, ze te diody UV daja bardzo malo swiatla widzialnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 No a jakby do twojego Copperfielda dać 2 niebieskie i 2 UV? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 fajno to wyglada , azaliz blok troche za slabo oswietlony. BIG re5pect Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 a właśnie ty lutowałeś na samą paste nie boisz sie że nie wytrzyma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 nie no mod 1 klasa dać mu voodki :!: hehe, voodka tez byla :) (a dokladniej 100 gram spiritusu dodane przeciwko glonom do wody destylowanej ) :) arthx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Ciewy jestem czy ten ściecący płyn mozna qpić w polsce i pod jaką nazwą? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Do Coppera tez da sie spokojnie dac UV, ale one daja malo swiatla (zostaje taka fajna fioletowa poswiata). Duzo lepsze wynika dadza 4 normalne diody. Poza tym UV jest szkodliwe dla oczu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Wszystko dpoieszczone na maxa - po prostu gienialnie. 8O :wink: Kurde nie mogę się doczekać kiedy skończe swoje WC i wtedy też zapodam fotki :twisted: PS dołączam sie do pytania Nicky'ego :!: :!: :!: Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 ja to kupilem u Dangerdena, ten UV-Dye - to jest dodatek dolewany do wody w ukladach chlodzenia silnikow i sluzy do szukania przeciekow. moze np w stoczniach to moga miec - ja niestety nie mieszkam na wybrzezu (trojmiasto, szczecin...) pelna nazwa: Dye-Lite , Leak Detection Dye For Engine Coolant. firmy TRACER Products, USA. dodaje sie tego bardzo malo do wody - wystarczy doslownie 5-10 kropli (na 2.5 litra wody) i woda juz ladnie swieci arthx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Do Coppera tez da sie spokojnie dac UV, ale one daja malo swiatla (zostaje taka fajna fioletowa poswiata). Duzo lepsze wynika dadza 4 normalne diody. Ja myślałem o 2 zwykłych niebieskich +1,2 UV dla uzyskania tego zaczepistego zielonego "szlamiku"... Ale zostane chyba na razie przy zwykłych diodach, aż nie znajdę preparatu do wody (już szukam :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Mozna kupic tusz STABILO do markerow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...