Skocz do zawartości
pci

Pasta TITAN

Rekomendowane odpowiedzi

zwykla pasta, nic specjalnego szybko paruje i brudzi rece :)

jak to paruje ? jak jest nałożona na procka to niby jej ubywa ??? co ile przesmarowywać od nowa ???

mi siętitan spisuje super. wiem, że arctic to nie jest ale mam tego 8 zwykłych tubek i jedną wielką więc smaruję bez obaw o koszty :D .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chodzilo mi o to ze pasta znika ot tak sobie. Zauwazylem ze po pewnym czasie jest jej zauwazalnie mniej. Ja to zaobserwowalem przy smarowaniu chipsetu ze po paru tygodniach jak odkleilem radiator warstwa pasty byla zauwazalnie ciensza.Nie chodzilo mi o to ze pasta znika ot tak sobie. Zauwazylem ze po pewnym czasie jest jej zauwazalnie mniej. Ja to zaobserwowalem przy smarowaniu chipsetu ze po paru tygodniach jak odkleilem radiator warstwa pasty byla zauwazalnie ciensza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

silikon odparowuje i zostaje tylko srebro (czy co to tam jest)

niestety z ceramicznymi (bialymi) dzieje sie to samo ,podejzewam ze z AS3 tez

na procku to nie przeszkadza ,bo elementy do siebie dobrze przylegaja ,ale chipset jest wklesly i robi sie tam pustak

napewno nie paruje Arctic Ceramic bo ma w niej nie byc sylikonu (tak jakby sam proszek)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi