pci Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 Co sądzicie o pascie termoprzewodzącej TITAN Silver Greare coś takiego trudno odczytać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koz@k Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 zwykla pasta, nic specjalnego szybko paruje i brudzi rece :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 popieram przedmówce jest tylko trochę lebsza od pasty H 1C max 2C i nic więcej :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 zwykla pasta, nic specjalnego szybko paruje i brudzi rece :) jak to paruje ? jak jest nałożona na procka to niby jej ubywa ??? co ile przesmarowywać od nowa ??? mi siętitan spisuje super. wiem, że arctic to nie jest ale mam tego 8 zwykłych tubek i jedną wielką więc smaruję bez obaw o koszty :D . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsz0 Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 z tym parowaniem to chyba przesadziliście :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 no dokldanie - chyba ze jko trzaci woje wlasciwosci - jesli tak to jak i o ile oraz na jakih zasadach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koz@k Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 Nie chodzilo mi o to ze pasta znika ot tak sobie. Zauwazylem ze po pewnym czasie jest jej zauwazalnie mniej. Ja to zaobserwowalem przy smarowaniu chipsetu ze po paru tygodniach jak odkleilem radiator warstwa pasty byla zauwazalnie ciensza.Nie chodzilo mi o to ze pasta znika ot tak sobie. Zauwazylem ze po pewnym czasie jest jej zauwazalnie mniej. Ja to zaobserwowalem przy smarowaniu chipsetu ze po paru tygodniach jak odkleilem radiator warstwa pasty byla zauwazalnie ciensza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 silikon odparowuje i zostaje tylko srebro (czy co to tam jest) niestety z ceramicznymi (bialymi) dzieje sie to samo ,podejzewam ze z AS3 tez na procku to nie przeszkadza ,bo elementy do siebie dobrze przylegaja ,ale chipset jest wklesly i robi sie tam pustak napewno nie paruje Arctic Ceramic bo ma w niej nie byc sylikonu (tak jakby sam proszek) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 a macie jakiś test Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 Panowie, Pasta TITANA nie jest taka zla, zwlaszcza, ze kosztuje 50gr za tubke :D :D Nie porownujcie jej do Arctic Silver III przypadkiem... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 A jaka pasta jet najlepsza waszym zdaniem i podajcje orjentacyjna cene Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 a jak sie spisuje pasta OCZ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 raz lepiej niż Ceramique, raz gorzej - różnice są w granicach błędu pomiaru :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 aj bym kupił ceramique bo tylko 16 zeta i super wydajność. ale ma mzapas titana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 Ja też mam zapasy titana, ale nie uważam żeby byl zaraz taki zły napewno lepdzy od srebrnego termpoxa którego używałem wcześniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 a ta pasta jest na bazie srebra? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...