Buzzy Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=16292696 mam takiego samego procka do sprzedania [wyglada taq samo ] w jakis sposob moge sprawdzic czy ma 512Cache? Czy kajs na tym procku to pisze? Czy te z 512KB wszystkie bgyly w takich obudwach ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 Dlaczego Athlony na FSB 100 sa takie drogie? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=16292696 Za ile moglbym sprzedac takeigo procka ? Pierwszy raz zobaczylem zeby Athlon 1GHz kosztował 320Zł uzywany czym rozni sie od zwyklego? Normalnie za ta cene mozna byloby kupic 2200XP+ Prosiłbym o wytlumaczenie szybkie bo jutro z rana jade na gielde go sprzedac i nie wiem ile brac za niego. Thx z gory :D tylko ze ten jest na slot A Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 bierz jak najwięcej. :D a jeśli ktoś jes ttakim idiotą, żeby za 1 GHz procka dać ponad 3 stówki to niech kupują, a ty sprzedaj i bierz coś 0.13u. a kosztują sporo bo to SLOT A (czyli stare krawędziowe złącze) z 512 KB cache. może jest ich mało i ludzie kupują "żeby mieć" ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 ta coś dla kolekcjoneroow antykoow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 mam takiego samego procka do sprzedania [wyglada taq samo ] w jakis sposob moge sprawdzic czy ma 512Cache? Czy kajs na tym procku to pisze? Czy te z 512KB wszystkie bgyly w takich obudwach ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...