arthi Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 Przegladam forum, ale takiego pytania jeszcze nie bylo! Jak zainstalowac na drugiej partycji windowsa xp, podczas gdy jednego juz mam? Nie pytajcie dlaczego, po prostu poki co, musze tak zrobic! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 hm.. mi sie wydaje ze normalnie instalujesz.. tzn wybierasz to drugie oprocz aktualizacji i wybierasz 2 partycje. nie wiem czy mozna 2 np pro ale widzialem 1 home i 1 pro na tym samym kompie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 jeden ze sposobow: - robisz 2 patrycje ;) - ukrywasz druga - boot na pierwsza - instalujesz na pierwsza - ukrywasz pierwsza - odkrywasz druga - boot na druga - instalujesz na druga - odkrywasz pierwsza - boot na pierwsza - edytujesz boot.ini na pierwszej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 Najszybszy sposób. Instalujesz XP na C, po czym instalacja XP na D. I to by było na tyle. Mozna sobie nawet 10 Xp zainstalowac jesli ma sie taką ilosc partycji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 jeden ze sposobow: - robisz 2 patrycje ;) - ukrywasz druga - boot na pierwsza - instalujesz na pierwsza - ukrywasz pierwsza - odkrywasz druga - boot na druga - instalujesz na druga - odkrywasz pierwsza - boot na pierwsza - edytujesz boot.ini na pierwszej hmmm :?: 8O to ja chyba po prostu zainstaluje drugi raz na osobnej partycji tak jak proponuja koledzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 dokladnie.. phranzee troche to skomplikowal:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 e tam od razu skomplikowal :P w ten sposob mozna miec dowolne systemy i nic sie nie bedzie gryzlo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 no i juz jestem po instalacji, obeszlo sie bez ukrywania partycji :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...