atomic Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 No wlasnie tak jak w temacie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 Notepad.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon_ Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 notepad ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atomic Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 dzieki za odpowiedzi zaraz sprawdze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 mozesz uzyc programu NFO Builder, bo w notepadzie nie zobaczysz tego, co autor chcial pokazac... Mozesz go sciagnac tutaj: http://free.of.pl/j/jasieq/forum/nfobuilder.rar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek^ Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 Ja to robię Windows Commanderem i F3 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 Damn NFO Viewer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atomic Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 dziękoje za wszystkie odpowiedzi topic mozna zamknąc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marasek Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Ja to robię Windows Commanderem i F3 :) hehe ja też no cóż jestem już niereformowalnym pod tym względem osobnikiem i bez windows commandera/total commandera nie wyobrażam sobie pracy z kompem przyzwyczjenia z czasów dosa i norton commandera :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...