Skocz do zawartości
hotkey

komp już prawie gotowy, brakuje tylko 2 podzespołów

Rekomendowane odpowiedzi

hotkey skoro twierdzisz ze goscie sie w sklepie znaja lepiej on innych to po co sie pytales jaki proc. He lol z tym Xp. Barton jest z deczka lepsieszy. No ale mus sie nie znamy zato panowie tak oni zlozily mase kompow typu celeron 2.0 i gf4 mx400. HEH

Szkoda gadac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hotkey skoro twierdzisz ze goscie sie w sklepie znaja lepiej on innych to po co sie pytales jaki proc. He lol z tym Xp. Barton jest z deczka lepsieszy. No ale mus sie nie znamy zato panowie tak oni zlozily mase kompow typu celeron 2.0 i gf4 mx400. HEH 

Szkoda gadac.

Pytałem się, ponieważ nie byłem pewny w 100% co do 2400XP+. Wy troszkę mnie przewiedliście do Bartona, a decydujący głos miał paść w sklepie. Co do samych sprzedawców, to nie są do przypadkowi Panowie spod budki z piwem(jak w dużej części sklepów). Oni właśnie się wyśmiewali z klientów, którzy przychodzą do sklepu i chcą kompy na Celinach(bo ma 2.4Ghz), na GF 5200(bo wygrał w KŚ), ECS(bo to przecież dobra płyta), czy ludzi którzy twierdzą, że Radeon 9500 nie w pełni obsługuje DX9.0 . To są ludzie, którzy to lubią. To tak jakbyśmy założyli teraz sklep, wzieli kilka osób z forum do składania kompów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ty, a to dobry pomysł jest. Zrobic na tweak.pl'u takiego jednego kompika z konkretnie przemyślaną konfiguracją za rozsądną cenę i zapodac go do jakiegoś rankingu w tych śmiesznych gazetkach typu CHIP , PcWorldComputer. Zmótł by markowe "machiny" (w podobnej cenie) hiehie... a te śmieszne ludziki które jedynie te pisemka czytają to by sie o takiego "SUPER ULTRA HYPER TWEAK.PL MACHINE" zabijali! Juz nie mówiąc o tym ze konkretną redukcje kosztów mozna by zrobic przez jawnie ogłoszony overclocking tegoż kompa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

taki komp nie istnieje :) kazdy chce cos innego - zawsze

hotkey - widze ze mamy takie same odczucia co do gosci z pcprojektu:)

to sa naprawde pasjonaci tego co robia :)

ostatnio potrurlalem sie tam po plyte ecs do kompa dla kumpeli (granice finansowe) to mi ladnie wyjasnili ze sataraja sie wylaczyc sprzeyt watpliwej jakosci ze swojego sklepu - w sumie fajnie ze saraja sie robic za firme handlujaca troche lepszym sprzetem :)

o dziwo jeden znielicznych sklepow do ktorych nie boje sie poslac znajomego lamera z haslem "zapytaj w sklepie - doradza ci" - jeszcze sie nie zawiodlem na ich uczciwosci - OBY TAK DALEJ :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...