aster Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 szukam takieg playeru, wiadome dzwiek mnie nie interesuje tylko zeby obraz szedl powiedzmy 2 razy wolniej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr34m3r Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 vplayer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aster Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 ok thx juz go zassysam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aster Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 nie ma tam takiej opcji mam ver 06e Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 media player classic - ale skokowo tylko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 nie ma tam takiej opcji mam ver 06eNO jak nie ma??? Jest po lewej stronie suwak do regulacji prędkości . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aster Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 jesssttt dzieki, nie pomyslalem ze to moze byc suwak thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsz0 Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 dobry program z tą opcją to ALLPLAYER Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 SubEdit Player, miodzio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...