gregos Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 jak to w koncu jest z ta magistrala na tej plycie ? Duzo osob mowi ze nie pojdzie wiecej niz 166, mi plyta wstaje na max 155 ale zwiecha przy ladowaniu windy, po wakacjach bede mial samsungi 2700 i chce pokrecic magistrala, ale nie wiem czy pojdzie to 166 albo wiecej.. Jak cos to na jaka plyte mozna by malym kosztem zmienic tego Solteka zeby chodzila na fsb 166 bez problemow... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Nowy bios cos pomogl i teraz podobno dziala :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 jak to w koncu jest z ta magistrala na tej plycie ? Duzo osob mowi ze nie pojdzie wiecej niz 166, mi plyta wstaje na max 155 ale zwiecha przy ladowaniu windy, po wakacjach bede mial samsungi 2700 i chce pokrecic magistrala, ale nie wiem czy pojdzie to 166 albo wiecej.. Jak cos to na jaka plyte mozna by malym kosztem zmienic tego Solteka zeby chodzila na fsb 166 bez problemow...Mam bardzo prosta odpowiedz na to pytanie: MSI KT3ULTRA :) mi plyta wstaje na FSB 175 ale winda sie nie laduje bo juz chyba pamiatk nie wytrzymuja :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Patrzcie co mi gościu z Solteka napisał: Dear Sir, The SL-75DRV5 supports DDR333 only on the memory bus, but not the CPU FSB. The CPU FSB officially remains on 133 MHz maximum. And FSB 150 MHz can be said as overclocking. Thank you! Best regards Axel/Soltek FAE Department TEL:886-2-26429060 FAX:886-2-26429065 Email: tu był mail ;) Web Site: http://www.soltek.com.tw ----- Original Message ----- From: Wojciech Sommer To: support@soltek.com.tw Sent: Sunday, July 07, 2002 9:49 PM Subject: FSB !!! Hello !!! I have got SL-75DRV5 !!! I can't use FSB >150MHz ! Why ??? I have got the newest BIOS !!! Please HELP ! Why I can't choose FSB 166 Mhz ??? Wojciech Sommer wofek@poczta.fm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...