dlugi_a Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 czy jest mozliwe przesylanie plikow i rozmowy glosowe w neo+, jak tak to co trzeba zrobic? chce sie polaczyz z kolesiem co ma neo i on nie wie, a w lanie trzeba tylko aktywowac porty zewnetrzne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 NetMeeting jezeli chcesz przesylac takze obraz. jak sam dzwiek i pliki to nawet gg.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugi_a Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 ok, ale czy trzeba w jakis konkretny sposob skonfigurowac gg, chodzi mi o zewnetrzne ip itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 Wejdź do ustawień GG, połaczenie, zaznacz "Uzywaj połączeń bezpośrednich", następnie wejdź w Zaawansowane. Lokalny i zew. port na 1550. Przy Neo+ jest zmienne IP więc musisz uaktualnic co jakiś czas(i kolega) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIRTHYFRANK Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 a ja polecam program SKYPE ( www.skype.com ) Jeżeli chodzi u ciebie Kazaa i masz transfery większe niż trzy kilo, to to jest program dla ciebie. Telefonik internetowy jakiego jeszcze świat niewidział. U mnie dziła rewelacyjnie!!!! Wybierasz użytkownika i dzwonisz :) a jak nie odbierze to możesz mu zostawić wiadomość w postaci textowej. Oczywiście może też działać jako zwykły text massager :) narazie tylko wersja beta, ale w pełni sprawna i darmowa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...