Skocz do zawartości
lo-kozak

Ktorego HERCULESA - 9000 pro 128 mb ,8500 le czy 9100 ?!?

Rekomendowane odpowiedzi

wiec z Waszych opinii wynika ze najlepeij kupic HERCULESA 9100 - tylko boje sie o jedno na www.benchmark.pl jest wiele dobrych opinii o tej karcie ale tez jest duzo negatywnych -Pisza ze sa jakies paski i karta wysiada.Niektorzy mowia ze przyczyna tego jest kiepskie zasilanie .Ja mam codegen 300 W .Wystarczy takie ?? a jak nie to jakie kuic i jakie sa ceny .A moze warto kupic GeForce3 Ti200 Gainward Ti/450 Golden Sample

64MB DDR, TV-out .Czekam na porady .Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko zauważ, że teraz w benchmarku czy komputroniku (ten sam sklep) sprzedają te karty w wersji II, czyli podobno z poprawionym BIOS'em. Nie wiem jak się sprawują ale widzę że na komputroniku juz ostanie recenzje są pozytywne....

.... a może ktoś z was chce mi podarować jakąś karte graficzną >GF2 MX200? :DDDD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiec z Waszych opinii wynika ze najlepeij kupic HERCULESA  9100 - tylko boje sie o jedno na www.benchmark.pl jest wiele dobrych opinii o tej karcie ale tez jest duzo negatywnych -Pisza ze sa jakies paski i karta wysiada.Niektorzy mowia ze przyczyna tego jest kiepskie zasilanie .Ja mam codegen 300 W .Wystarczy takie ?? a jak nie to jakie kuic i jakie sa ceny .A moze warto kupic GeForce3 Ti200 Gainward Ti/450 Golden Sample64MB DDR, TV-out .Czekam na porady .Pozdrawiam

1możę nie starczyc a czemu SZUKAJ BYŁO

2szukaj co to mało sklepoow na sieci , przeginasz pałe gdzie są moderatorzy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! porządek musi być 8)

3 IMO używany np z allegro sie opłaca, nowy ze sklepu nie!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...