lo-kozak Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 Ktorego wybrac herculesa.Ktory jest najlepszy bo opinie sa rozne...czekam i licze na wasza pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 Ktorego wybrac herculesa.Ktory jest najlepszy bo opinie sa rozne...czekam i licze na wasza pomoc chyba tylko u loi ... 8500LE =9100(+nowy bios)>9000pro a ha BYŁO SZUKAJ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 J.W. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lo-kozak Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 A moze warto kupic od tych kart ktore wymienilem Sapphire Radeon 9200 Atlantis 128MB DDR TV&DVI czy nie ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 Nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 nie warto R9200 = R9000 + AGP 8X < R9100 z tych wszystkich najlepszy jest R9100 Herculesa, a wyglada on tak: http://sklep.age.pl/opis.php?m_kod=KGAG_HE...HERC3DP9K16DOEM ://http://sklep.age.pl/opis.php?m_kod=...ERC3DP9K16DOEM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 9100Hercules a dlaczego nie SuperGrace maja w 9100 250-500mhz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 only Hercules 9100 :) :) pozdr :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 9100Hercules a dlaczego nie SuperGrace maja w 9100 250-500mhzPoniewaz ma badziewne wykonanie. 8500LE, sprawa jasna :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 9100 herca najlepszy. sapphire też jest super. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lo-kozak Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 wiec z Waszych opinii wynika ze najlepeij kupic HERCULESA 9100 - tylko boje sie o jedno na www.benchmark.pl jest wiele dobrych opinii o tej karcie ale tez jest duzo negatywnych -Pisza ze sa jakies paski i karta wysiada.Niektorzy mowia ze przyczyna tego jest kiepskie zasilanie .Ja mam codegen 300 W .Wystarczy takie ?? a jak nie to jakie kuic i jakie sa ceny .A moze warto kupic GeForce3 Ti200 Gainward Ti/450 Golden Sample 64MB DDR, TV-out .Czekam na porady .Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 Bierz tego Radka i się nie oglądaj. Ten Codegen ci styknie, żadnych pasków nie uświadczysz ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morghul Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 Tylko zauważ, że teraz w benchmarku czy komputroniku (ten sam sklep) sprzedają te karty w wersji II, czyli podobno z poprawionym BIOS'em. Nie wiem jak się sprawują ale widzę że na komputroniku juz ostanie recenzje są pozytywne.... .... a może ktoś z was chce mi podarować jakąś karte graficzną >GF2 MX200? :DDDD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 Bierz tego Radka i się nie oglądaj. Ten Codegen ci styknie, żadnych pasków nie uświadczysz ;) no ja nie wiem czy ten codegen styknie. mi nie "styknal". styka mi dopiero cziftek hpc360-302... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 wiec z Waszych opinii wynika ze najlepeij kupic HERCULESA 9100 - tylko boje sie o jedno na www.benchmark.pl jest wiele dobrych opinii o tej karcie ale tez jest duzo negatywnych -Pisza ze sa jakies paski i karta wysiada.Niektorzy mowia ze przyczyna tego jest kiepskie zasilanie .Ja mam codegen 300 W .Wystarczy takie ?? a jak nie to jakie kuic i jakie sa ceny .A moze warto kupic GeForce3 Ti200 Gainward Ti/450 Golden Sample64MB DDR, TV-out .Czekam na porady .Pozdrawiam 1możę nie starczyc a czemu SZUKAJ BYŁO 2szukaj co to mało sklepoow na sieci , przeginasz pałe gdzie są moderatorzy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! porządek musi być 8) 3 IMO używany np z allegro sie opłaca, nowy ze sklepu nie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...