-tuter- Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 Witam. Mam problem. Podczas robienia radiatorow na grafe przy wlonczonym kompie przymierzalem czy pasuja i przypadkow dotklo mi sie sciezek. Oczywiscie nastapilo zwarcie i restart kompa. Teraz na na stantardowych ustawieniach czyli na 513 artefakty. Z biegiem czasu jest coraz gorzej dzisiaj jade juz na 350mhz :lol: bo na wyzszych masakra. Powiedzcie czy mam szanse na jej wymiane ?? I jak to zrobic (jaka scieme puscic) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 Udac glupa i tyle, powiedziec, ze nagle sie tak stalo, ze sa jakies tam artefakty, absolutnie nic nie kreciles karty, nie modziles, i.t.p. No na drugi raz bedziesz wiedzial, ze z pradem i fiutem nie ma zartow :D :D ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-tuter- Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 Hmm Wiem to moja wina i glupota. Gainward to raczej pozadna firma.... jak nie to ide sie powiesci. Podobno paczki do serwisu mozna wysylac na koszt tej firmy. Czy to prawda ?? Spiderman: Mam nadzieje ze ta sciema pomoze, bo czyje ze karta wyzionie niedlugo ducha. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 Hmm Wiem to moja wina i glupota. Gainward to raczej pozadna firma.... jak nie to ide sie powiesci. Podobno paczki do serwisu mozna wysylac na koszt tej firmy. Czy to prawda ?? Spiderman: Mam nadzieje ze ta sciema pomoze, bo czyje ze karta wyzionie niedlugo ducha. Zawsze raczej pomaga... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-tuter- Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 Aha Nie wie ktosc moze czym moze byc spowodowane pogarszanie sie zbiegiem czasu czestotliwosci taktowania. Przez okolo miesiac muscialem obnizyc az o 200Mhz i musze to robic nadal :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...