kobus Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 mial ktos z ta seria doczynienia? otoz na alegro chodza po ok. 500zeta a ja wlasnie zamierzam kompa zmienic i myslalem nad nim plus do tego plytka gl do 400 zeta np epox 8rda i 256ddr :D co wy na to? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 najlepsza seria Bartonów to AQXEA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZTANGIEL Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 mial ktos z ta seria doczynienia? otoz na alegro chodza po ok. 500zeta a ja wlasnie zamierzam kompa zmienic i myslalem nad nim plus do tego plytka gl do 400 zeta np epox 8rda i 256ddr :D co wy na to? moze pochodz po sklepach , moga miec ta serie i taniej zapłacisz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 tylko problem w tym ze nie polaze po sklepach poneiwwaz mieszkam na zadupiu :) i jedyna droga kupna to wlasnie przez poczte albo kurier :) wiec... :Dbartonik napewno ale mam dylemat abit czy epox :/ abit nf7 2.0 albo epox 8rda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beno21 Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 Powiem jedno barton to loteria ale najlepsza jest stara seria AQXEA i 0312 WPMW, jeszcze nigdy mnie niezawiodla i wyciaga ponad 2.5 gh przy 1.85 V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krostry Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Benio.. wierz mi są lepsze serie niż ta, którą podałeś, ale jest jedna prawda.. w ch.. seriach znajdziesz rodzynki.. a w dobrych seriach niewypały.. najlepsza metoda jest testowanie hurtem jak leci :) minęły czasy 1700JIUHB 309UPMW gdzie w ciemno brać można było.. a i tak min. to 2.4GHZ ... a ja teraz śmigam na B2500+ przy 1.26v i mówię REWELKA :) już mnie korci żeby radiator zalmana zamiast coolera złaożyć :)) .. mniej się grzeje SPP Nvidii :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 AQZEA core .... 2615@1.93 Vcore AQZEA 0331 UPMW, stable at 2.5Ghz, 1.9Vcore Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beno21 Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Masz racje Krostry ale te testy juz mi sie nudza, zeby byc pewnym procka musisz go pomeczyc kilka dni. Po prostu mi sie juz powoli niechce, jak dostaniesz nowa partie to nic tylko przekladasz te procki, zy.... juz mi sie chce od tego. Ale jak sie trafi tego rodzynka to jest juz super, ale i tak za kilka dni sie go niema i trzeba szukac cos nowego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komar81 Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 czesc ja chcialem zaproponowac cos innego ,jezeli chodzi o serie prockow AQXEA-Baton , to taka sama seria procow dobrych do krecenia to Athlon XP+ 2000 i inne Thortony ,maja zablokowany cache a poza tym to to samo a roznia sie ceną wysylam do topiku :) http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=447...highlight=aqxea pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boss Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Czemu mam jakis wybrakowany proc oznaczony tylko 3 literami? (podkreslenie) ?? :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...