MiC}{U Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 Mam problemik mam karte rodeona 9600tx no i wszystko sie <span style="color:red;">ORT: <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span></span></span> ale wychodzą krzaki co robic ?? wymiana biosu ?? kto mi to zrobi ?? Prosze o jakies rady :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 Kiedy dokladnie pojawiaja sie te krzaki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiC}{U Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 W biosie ;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 Karta raczej uwalona, ostatnio mialem identyczny przypadek z 9500Pro od Fica. Mozesz sprawdzic na innym mobo i zasilce, ale szanse sa marne :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiC}{U Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 wlasnie to nic nie daje :( ale jedno mnie zastanawia na karcie jest dodatkowe wejscie na zasilanie :D:D czy jak to podloncze to cos sie stanie :D:D:D:D:D:D:D:D: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exmister Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 ta karta nie wymaga dodatkowego zasilania!! lepiej nie podlaczaj bo cos sie moze zjarac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...