Skocz do zawartości
Vincente

NFS:MCO

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiecie może czy istnieje JAKIKOLWIEK generator cd-key'a do gry Need For Speed : Motor City Online w wersji BETA?? Słyszałem kiedys że beta jest całkowicie darmowa, ściągnąłem wczoraj a tu PSTRYK! Potrzeba cd-key!! Czy jest jakakolwiek możliwość zagrania w ta gierke do jasnej cholery!?!?!?! :D Chętnie bym ja kupił, ale niestety NIE MA jej w Polsce i na razie nie zapowiada się żeby kiedykolwiek miała się u nas ukazać (do tej pory nie znalazła wydawcy). Błagam pomóżcie!!! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale co to da skoro to jest m-player only :? Tylko sie podlaczysz a zaraz Ci sprawdzi czy jest oryginal i jakie masz haslo... i qpa... Ja tam wole popykac w rodzimego dosowskiego Street Rod'a II albo w komodorowska wersje czesci pierwszej tejze gry... :)

Pozdr...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale co to da skoro to jest m-player only :? Tylko sie podlaczysz a zaraz Ci sprawdzi czy jest oryginal i jakie masz haslo... i qpa... Ja tam wole popykac w rodzimego dosowskiego Street Rod'a II albo w komodorowska wersje czesci pierwszej tejze gry... :)

Servery do beta wersji juz raczej nie dzialaja. StreetRod I tez jest na PC :) obie gierki sa przyjemne, jak ktos chce sobie przypomniec czasu EGA to: www.staregry.pl :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

StreetRod I tez jest na PC :) obie gierki sa przyjemne, jak ktos chce sobie przypomniec czasu EGA to: www.staregry.pl :)

Wiem, ze jest :) ale w wersji na C64 mam super muzyke i efekty dzwiekowe, o czym na PC moge tylko pomarzyc... :(

Pozdr...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem, ze jest :) ale w wersji na C64 mam super muzyke i efekty dzwiekowe, o czym na PC moge tylko pomarzyc... :(

Acha no moze, nie widzialem wersji C64 ale mozna pobawic sie w emulacje. SR1 chyba juz Adliba wykorzystywal... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nu mozna w emulacje sie babrac ale to nie to samo... Bawilem sie swego czasu emulatorami i sa duze problemy z dzwiekiem pod AC97, poza tym to nie to samo co przy prawdziwym komciu, nie ma tego klimatu :)

Hmm, swego czasu mialem stronke z grami i progsami na C64, ale zdjeli... Chyba jednak bede musial pomyslec o wznowieniu dzialalnosci, 4200 gier czeka na upload... ;)

Pozdr...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nu mozna w emulacje sie babrac ale to nie to samo... Bawilem sie swego czasu emulatorami i sa duze problemy z dzwiekiem pod AC97, poza tym to nie to samo co przy prawdziwym komciu, nie ma tego klimatu :) 

A wiadomo ze to nie to samo :) ale zawsze mozesz kupic C64 gdzies.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam C128 z full wyposazeniem :) - dwie stacje, monitor, drukarka, mysz... czy mozna chciec czegos wiecej? :wink: Oczywiscie pod kontrola systemu operacyjnego GEOS 2.0 :D. Niestety dopuki nie sprawie sobie drugiego biurka to moge pomarzyc tylko o sprowadzeniu go z drugiego mieszkania...

Hmm, a pamietacie jeszcze taki wypasiasty joy co sie Skorpion zowie? :)

Dołączona grafika

Ehh, niezniszczalny! :) Przezyl nawet moje boje w Rick'a Dangerous i Creatures 2 :twisted:.

Greetz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam cd-key do wersji beta !!! tylko nie mam gry. moze zrobimy zamiane???

cd-key dostalem jak sie zarejstrowalem jako beta tester, ale wtedy jechalem na modemie i nie sciagnalem. teraz moje zaintertesowanie ta giera spadlo bo sie na wolfa przerzucilem, ale jakbym mial to czemu nie zagrac? gralem kiedys w nfs pu i mialem calkiem niezle wyniki. Jakby co to pisz do mnie na aksamit@go2.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pamietam tego joya, chyba nawet wersja do PC byla bo jakos na jednej z pierwszych gambleriad czy czyms takim reklamowali to ostro.

Pewnie, ze jest wersja do PC kosztuje 43,44 zl :) ale nawet ta Komodorowska wersje mozesz przystosowac do PC za pomoca specjalnego interfejsu (przejsciowki z przetwornikiem quasianalogowo-cyfrowym) :)

Dołączona grafika

Chyba sobie sprawie, 22,95 zl to nie jest fortuna... :)

Hmm, pamietam jak sie pojawil w sprzedazy gdzies w 1994... :) Szok! Gazety typu C&A czy Top Secret pialy z zachwytu nad jego niecodziennym, robiacym wrazenie wygladem i wytrzymalosci. Testerzy przescigali sie w wymyslaniu najrozniejszych testow(wielogodzinne granie w StarDust, test taboreta, test szyby i siatki z dyskietkami... :twisted:) ale to i tak nie dalo rezultatu - joy "trzymal forme ponad norme" :) W koncu dostalem go od ojca, chyba na imieniny :)

Pozdr...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi