Vincente Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Nie wiecie może czy istnieje JAKIKOLWIEK generator cd-key'a do gry Need For Speed : Motor City Online w wersji BETA?? Słyszałem kiedys że beta jest całkowicie darmowa, ściągnąłem wczoraj a tu PSTRYK! Potrzeba cd-key!! Czy jest jakakolwiek możliwość zagrania w ta gierke do jasnej cholery!?!?!?! :D Chętnie bym ja kupił, ale niestety NIE MA jej w Polsce i na razie nie zapowiada się żeby kiedykolwiek miała się u nas ukazać (do tej pory nie znalazła wydawcy). Błagam pomóżcie!!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 moj qmpel wpiasl same 11111 i bylo ok ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Ale co to da skoro to jest m-player only :? Tylko sie podlaczysz a zaraz Ci sprawdzi czy jest oryginal i jakie masz haslo... i qpa... Ja tam wole popykac w rodzimego dosowskiego Street Rod'a II albo w komodorowska wersje czesci pierwszej tejze gry... :) Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Ale co to da skoro to jest m-player only :? Tylko sie podlaczysz a zaraz Ci sprawdzi czy jest oryginal i jakie masz haslo... i qpa... Ja tam wole popykac w rodzimego dosowskiego Street Rod'a II albo w komodorowska wersje czesci pierwszej tejze gry... :) Servery do beta wersji juz raczej nie dzialaja. StreetRod I tez jest na PC :) obie gierki sa przyjemne, jak ktos chce sobie przypomniec czasu EGA to: www.staregry.pl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 StreetRod I tez jest na PC :) obie gierki sa przyjemne, jak ktos chce sobie przypomniec czasu EGA to: www.staregry.pl :)Wiem, ze jest :) ale w wersji na C64 mam super muzyke i efekty dzwiekowe, o czym na PC moge tylko pomarzyc... :( Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Wiem, ze jest :) ale w wersji na C64 mam super muzyke i efekty dzwiekowe, o czym na PC moge tylko pomarzyc... :( Acha no moze, nie widzialem wersji C64 ale mozna pobawic sie w emulacje. SR1 chyba juz Adliba wykorzystywal... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 Nu mozna w emulacje sie babrac ale to nie to samo... Bawilem sie swego czasu emulatorami i sa duze problemy z dzwiekiem pod AC97, poza tym to nie to samo co przy prawdziwym komciu, nie ma tego klimatu :) Hmm, swego czasu mialem stronke z grami i progsami na C64, ale zdjeli... Chyba jednak bede musial pomyslec o wznowieniu dzialalnosci, 4200 gier czeka na upload... ;) Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 Nu mozna w emulacje sie babrac ale to nie to samo... Bawilem sie swego czasu emulatorami i sa duze problemy z dzwiekiem pod AC97, poza tym to nie to samo co przy prawdziwym komciu, nie ma tego klimatu :) A wiadomo ze to nie to samo :) ale zawsze mozesz kupic C64 gdzies. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 Mam C128 z full wyposazeniem :) - dwie stacje, monitor, drukarka, mysz... czy mozna chciec czegos wiecej? :wink: Oczywiscie pod kontrola systemu operacyjnego GEOS 2.0 :D. Niestety dopuki nie sprawie sobie drugiego biurka to moge pomarzyc tylko o sprowadzeniu go z drugiego mieszkania... Hmm, a pamietacie jeszcze taki wypasiasty joy co sie Skorpion zowie? :) Ehh, niezniszczalny! :) Przezyl nawet moje boje w Rick'a Dangerous i Creatures 2 :twisted:. Greetz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 Pamietam tego joya, chyba nawet wersja do PC byla bo jakos na jednej z pierwszych gambleriad czy czyms takim reklamowali to ostro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 ja mam cd-key do wersji beta !!! tylko nie mam gry. moze zrobimy zamiane??? cd-key dostalem jak sie zarejstrowalem jako beta tester, ale wtedy jechalem na modemie i nie sciagnalem. teraz moje zaintertesowanie ta giera spadlo bo sie na wolfa przerzucilem, ale jakbym mial to czemu nie zagrac? gralem kiedys w nfs pu i mialem calkiem niezle wyniki. Jakby co to pisz do mnie na aksamit@go2.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 Pamietam tego joya, chyba nawet wersja do PC byla bo jakos na jednej z pierwszych gambleriad czy czyms takim reklamowali to ostro.Pewnie, ze jest wersja do PC kosztuje 43,44 zl :) ale nawet ta Komodorowska wersje mozesz przystosowac do PC za pomoca specjalnego interfejsu (przejsciowki z przetwornikiem quasianalogowo-cyfrowym) :) Chyba sobie sprawie, 22,95 zl to nie jest fortuna... :) Hmm, pamietam jak sie pojawil w sprzedazy gdzies w 1994... :) Szok! Gazety typu C&A czy Top Secret pialy z zachwytu nad jego niecodziennym, robiacym wrazenie wygladem i wytrzymalosci. Testerzy przescigali sie w wymyslaniu najrozniejszych testow(wielogodzinne granie w StarDust, test taboreta, test szyby i siatki z dyskietkami... :twisted:) ale to i tak nie dalo rezultatu - joy "trzymal forme ponad norme" :) W koncu dostalem go od ojca, chyba na imieniny :) Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...