ravs Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 Witam Mam taki problem. Posiadam DVD-Rom LG DRD8120B. Cos sie z nim chrzani, jak naciskam zeby wysunal tacke to nie chce dopiero po paru wcisnieciach otwiera sie. Czym moze to byc spowodowane. Mam XP. A tak a propo to teraz nie czytam mi DVD a czyta CD. Pomocy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 standard... LG.. polecam inny naped (oprocz samsung i creative) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 Podpinam sie pod ten temat z pytaniem: Mam też LG DVD o symbolu GDR8160B - co to za DVD jaka predkość? - jak włożę płyte "kopię bezpieczeństwa" to mi jej nie czyta i nie mozna wyjąć poza poleceniem z okien "wysuń" - jakieś zabezpieczenie antypirackie? - skąd ściągnąć najnowszy BIOS? Na stronie producenta nie ma nawet informacji o tym produkcie. Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 to wszystko z powodu slabej jakosci [wg mnie] a predkosc to pewnie gdr8160b Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 http://shop.store.yahoo.com/netcomdirect/h...lggd16dvdr.html biosy tutaj http://forum.firmware-flash.com/dl_firmwar...1&manufactor=16 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 Dzieki za pomoc! Stefe? Nie mam tam BIOSa do mojego modelu... znasz jakas stronke z takowym? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravs Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 Nie da sie nic z tym zrobic. Moze wymiana firmaware cos da, bo gwaancji juz na to "cacko" nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...