West Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Za oknem skwar, chlodzimy sie zimnym piwem :P (bez alkoholowym oczywiscie hehe ;P),a nasze kompy nie pija i temperatura wzrasta :( . Jaka macie temperature prockow i plyt glownych w takie skwarki? :D Mi podskoczyla niezle z 45* do: Plyta: 58* (Abit BD7 II) Procesor: 58* (P4 1.6A@2.4Ghz) Wentylator: BOX`owy (przy srednim obciazeniu na Winzgrozie XP) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 a mi skoczyla 0 2 stopnie 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quill Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Mi tez o 2... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 CPU - 29*C HDD - 26*C MoBo - 30*C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Ja mam w idle: CPU 32 MOBO 27 W full load: CPU 45 MOBO 29 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 u mnie to zależy od pogody jak jest skwar to jest CPU 46-47 CHIPSET 36-38 HD 36 (Mam nawiew od spodu Sunon 2300obr.) A w normalny dzień to CPU 40-42 CHIPSET 28-31 HD 30 :) :) :) :) :) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Za oknem skwar, chlodzimy sie zimnym piwem :P (bez alkoholowym oczywiscie hehe ;P),a nasze kompy nie pija i temperatura wzrasta :( . Jaka macie temperature prockow i plyt glownych w takie skwarki? :D Mi podskoczyla niezle z 45* do: Plyta: 58* (Abit BD7 II) Procesor: 58* (P4 1.6A@2.4Ghz) Wentylator: BOX`owy (przy srednim obciazeniu na Winzgrozie XP) Mam podobnie podkreconego kompa ale coolery w obudowie ząłatwiaja sprawe.Temp 46/35 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 44/28 na 49/33... zamontowałem dodatkowy wentyl i teraz mam 45/30 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziek Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 mi podskoczyla tak ze 3*C, ale cos jest nie tak bo mi sie nie uruchamia teraz windows na podkreconym procku:( Chyba trza se bedzie skombinowac jakies V7+:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZOh1w2 Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 A mi temp mobo skoczyła o 2'C z 31 natomiast procek ma teraz od 2 do 4'C więcej ... przy czym wcześniej max tem była w ok 44-46'C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shangri_La Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 temp mobo skoczyła tylko o 1 do 31 stopni mam dwa wiatraki (jeden wdmu<span style="color:red;">[ciach!]</span>e, a drugi wyciaga powietrze) a proc o jakies 2-3 do 45-46 stopni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 mobo: 40 stopni nieraz 41 Procesor: 48-49 podczas pracy z windowsem a podczas stresu ponad 53 a wszystko przy zamkniętej obudowie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 U mnie przy zamkniętej obudowie jest od 49 do 53 ale to ostatnio przez grafę temperatura tak wskoczyła wcześniej było od 44 do 49 wentyl który jest w zasilaczu wali powietrzem jak suszarka (mój jedyny wyciąg) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 U mnie podczas normalnej pracy okolo 44C, a jak cos ostro zajezdza procka to okolo 49C. Proc to D1000@1200 1,8V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 U mnie na procu w idle 40-42 przy max stresie do 47-48 dysk(i) 30-37 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novy Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Cpu Idle 42, stress 45 max Mobo 43 8O Hdd dochodzi do 50 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 A umnie żadnych zmian, albo temp sys. 1*C w góre. Zazwyczaj wszystko ta samo jak normalnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Gr00bY Mazur"]A umnie żadnych zmian, albo temp sys. 1*C w góre. Zazwyczaj wszystko ta samo jak normalnie. Ty chyba w iglo mieszkasz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drave Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 duron730@850, z 45/35 na 52/37, gorrrrąco. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 proc 48 plyta 37 jutro modyfikuje obudowe :P :P :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoobi Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 u mnie podskoczyla temp o jakies 4-5 stopni, ale teraz zmienilem wiatrak na procesorze na coolermaster z regulacja temp i nawet jak jest cieplutko to nie mam wiecej niz 50 stopni :) choc martwi mnie to ze radiator na mostku troszke parzy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ya23 Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 procek: idle 30 stress 48 max 51 grafa: idle 30 stress/max 34 na procku mialem max 48 ale mi sie zachcialo eksperymentowac z chlodzeniem i temp. podskoczyla :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 ja mam średnio 56-59 stopni 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bany7 Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 U mnie po ostrym graniu procek 44 st C plyta 32 st C a przez upaly temperatura podskoczyla mi o jakies 1 lub 2 st C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomko Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 procek: 55-60 st. chasis: 50-51 st - chyba trzeba by zainstalowac dodatkowy wentyl... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 Tak sobie czytam te wszystkie posty o temp proca w lecie i jak widze że ktoś pisze że w lecie ma temperature na procu wyższą o 1,2 stopnie to chyba albo specjalnie ciśnie kit albo nagle oślepł. Jak to możliwe by przy chłodzeniu powietrzem i wzroście temperatury powietrza o 10 stopni temp. proca wzrosła o 1 stopień :lol: To po prostu bzdura do potęgi........ U mnie teraz na D1200 mam obecnie 55 stopni i jest to o dobre kilka więcej niż gdy jest chłodniej. pozdrawiam i mam nadzieje że więcej nie będę musiał czytać takich głupot. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 a ja musialem dzisiaj zejsc z 10.5x133 na 10x133 :((( za goronco ... a bylo tak milo :)) temperatura po cpuburn = 56 stopni ale .. na 1.4 zwiechy :(( good news to ze zszedlem z Vcore z 1.85 na 1.75 ;)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^NiuNiek^ Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 w skwar podskoczyla o 2 stopnie proc 37 w windzie , przy grach 41 chipset 36-37 w normalny dzien 35 w windzie , w grach 39 chipset 32-33 (wentle 4x80/80) i szum jak w silniku odrzutowym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 Tak sobie czytam te wszystkie posty o temp proca w lecie i jak widze że ktoś pisze że w lecie ma temperature na procu wyższą o 1,2 stopnie to chyba albo specjalnie ciśnie kit albo nagle oślepł. Jak to możliwe by przy chłodzeniu powietrzem i wzroście temperatury powietrza o 10 stopni temp. proca wzrosła o 1 stopień :lol: To po prostu bzdura do potęgi........ U mnie teraz na D1200 mam obecnie 55 stopni i jest to o dobre kilka więcej niż gdy jest chłodniej. pozdrawiam i mam nadzieje że więcej nie będę musiał czytać takich głupot. Nie koniecznie. Temperatura na zewnatrz faktycznie gwaltownie skoczyla, ale jak ktos mieszka w ploku z betonu o grubych scianach i kom stoi w zacienionym miejscu, to temp. powietrza w kompie wzrosla moze o gora 3-4 stopnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 kurcze za gorąco komp stał mi się niestabilny będę musiał na czas wakacji ustawić kompa na 1,2GHz :oops: :cry: :( :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...