Popixs Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 muzycom - oczywiscie, nowa dostava to juz rev 2.0 oczywiscie strona bedzie dostepna wraz z pojawieniem sie bloczkow (na dzien dziesiejszy terminem wykonawcy jest przyszla sroda, z tego co mi wiadomo to sa wyjatkowo terminowi, ale nie recze bo to ich pierwsze zamowienie od nas), do tego czasu pracujemy nad wprowadzeniem do sprzedazy rownoczesnie szerokiej gamy akcesoriow do WC, tak aby mozna bylo 1 zamowieniem cale wc sobie zlozyc, no moze bez chlodnic bo z tym to pewnie potrwa dluzej zanim znajdziemy cos odpowiedniego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 hehehe i o to mi chodzilo:PPP gratulacje za pomysly i checi:P z tego co wiem to dlugo nie jestescie na rynku ale rzycze samych sukcesow:P jak ktos tu juz napisal... dzis polska , jutro ue a pojutrze caly swiat!:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziober Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 He he he White Water podobny do Nukleona? Chyba raczej na odwrot, ale i tak, mimo wszystko dziela je lata swietlne. 8O :?: :?: Tak, reed. IMHO mimo wszystko to sa bardzo rozne konstrukcje, choc Nukleon mial niby byc wzorowany na WW. lecz byl przy tym bezsensownie zaprojektowany pod wzgeledem ekono, a wydajnosc pozostawiala wiele do zyczenia w porownaniu do pierwowzoru :? pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 To akurat pokaza testy. U mnie CFD spisuje sie akurat lepiej. Co do ekono to trzeba by bylo sie zapytac Mate'a jak dokladnie jest to robione. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...