dbdrag Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 na nowe stare karty graficzne od MSI i tak gf ti 4600 128 mb uwaga tylko 579zł chyba czas zamawiac, zkąd oni to mają w takiej cenie.pozd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 pewnie z zapasow ktore im nie chcą schodzić bo nikt dziś przy zdrowych zmysłach (czyt. nie totalny lamer) nie kupi tej grafy za 900zł czy wiecej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbdrag Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 SORRY BYŁEM NA CYKU.POZD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 LPC ma rację... Więc zrobili promocje, bo by z tym zostali... A lamerem to bez urazy jesteś chyba Ty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exmister Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 Zoltar i LPC maja racje... :) po co kupowac ti4600 za 900 skoro mozna kupic za 50% ceny ti4200 winfasta lekko podkrecic do ti4600, pozatym w cenie 900zł radek 9500pro bije ti4600 na glowe peace Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasheX Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 Panowie.. co niezmienia faktu ze za te 580 nawet sie oplaca kupic :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 Zoltar i LPC maja racje... :) po co kupowac ti4600 za 900 skoro mozna kupic za 50% ceny ti4200 winfasta lekko podkrecic do ti4600, pozatym w cenie 900zł radek 9500pro bije ti4600 na glowe peace Dobrze gada :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 tylko tak się składa że ti 4600 też darady podkręcić. :) kumpel ma takiego właśnie od MSI i ma ponad 15 tys w 3dmarku 2001. teraz sam się na tą karte napaliłem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbdrag Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 SORRY WSZYSTKIM ALE ZA DUŻO NAFTY.POZD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 lamerzy jak lamerzy ale nawet ta karta jeszcze nie jest dostępna:-( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 to prosze mi znalezc karte graficzną która by miała chociaż 75% wydajnosci tego gf ti 4600 za 579zł lamerzy czytac posty a dopiero potem odpisywac ta karta nie kosztuje 900zł tylko 579zł.pozd Chłopie, nikt się nie pluje że się teraz nie opłaca za 579 zł tylko gdy kosztowała 900zł+. Naucz się czytać posty ze zrozumieniem ... bez urazy ;-). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 dokładnie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 to prosze mi znalezc karte graficzną która by miała chociaż 75% wydajnosci tego gf ti 4600 za 579zł lamerzy czytac posty a dopiero potem odpisywac ta karta nie kosztuje 900zł tylko 579zł.pozd Przeczytaj kilka-kilkanaście razy post LPC, bo najwyraźniej nie zrozumiałeś o co mu chodzi i zacząłeś go wyzywać od lamerów, a on twierdzi tylko, że lamerem jest ten kto by kupił tą kartę za 900 zł (święte słowa), a nie, że nie opłaca się jej kupić za 579 zł. Fakt, że kilka innych osób nie zrozumiało z kolei tego co ty chciałeś powiedzieć i strzelacie do siebie lamerami :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 I kłótnia zakończona :) Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapid Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 chyba lykne ta karte za te cene... naprawde qrcze kusi... a i tak mialem jakas kupic wiec nadaza sie okazja... boej sie tylko ze to jakis kicz bedzie... ze dadza jakies okrojone wersje tego ti4600... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exmister Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 cena 579zł jest całkiem dobra! Ale nalezy rowniez zauwazyc ze jest to wersja bulk (jakos wole boxy) a na dodatek NIE maja jej na stanie! :) Na zdjeciu widac pamiec w BGA to plus chociaz komputronik czesto ma opisy produktow do kitu. No i 3,6ns to tez zadna rewelka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 A mnie zainteresowaly te dwie karty (tez Komputronik): http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=8680 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=8601 Moze mi tylko ktos powiedziec czym one sie roznia ?? I co to wogole za ustrojstwa. Ten MSI Ti4200 64 za 399 to chyba dosyc tani, a ten drugi to ja nie wiem co - jakis za zielony jak na MSI i wogole jakis dziwny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 to prosze mi znalezc karte graficzną która by miała chociaż 75% wydajnosci tego gf ti 4600 za 579zł lamerzy czytac posty a dopiero potem odpisywac ta karta nie kosztuje 900zł tylko 579zł.pozd Przeczytaj kilka-kilkanaście razy post LPC, bo najwyraźniej nie zrozumiałeś o co mu chodzi i zacząłeś go wyzywać od lamerów, a on twierdzi tylko, że lamerem jest ten kto by kupił tą kartę za 900 zł (święte słowa), a nie, że nie opłaca się jej kupić za 579 zł. Fakt, że kilka innych osób nie zrozumiało z kolei tego co ty chciałeś powiedzieć i strzelacie do siebie lamerami :wink: bisio nic dodać nic ująć ! a co do dbdrag-a to o czym ty do mnie rozmawiasz ??? przeczytaj nie kilkanaśćie razy moj 1 post w tym topicu ale z kilkadziesiat to może zajarzysz o co biega .... :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dwaIP Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 na nowe stare karty graficzne od MSI i tak gf ti 4600 128 mb uwaga tylko 579zł chyba czas zamawiac, zkąd oni to mają w takiej cenie.pozdmoze biora z www.esc.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 karwa.........wiadomo o co chodzi.....za ~600 oplaca sie to kupic i koniec.......a r.9500 pro i tak bedzie lepszy od ti 4600... BTW........ tak na moje najlepiej oplacalna karta jest wlasnie teraz r.9500pro ...zeby tak jeszcze byla normalnie dostepna...:? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marasek Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 A mnie zainteresowaly te dwie karty (tez Komputronik): http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=8680 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=8601 Moze mi tylko ktos powiedziec czym one sie roznia ?? I co to wogole za ustrojstwa. Ten MSI Ti4200 64 za 399 to chyba dosyc tani, a ten drugi to ja nie wiem co - jakis za zielony jak na MSI i wogole jakis dziwny. ten drugi jest 128 MB wieć i droższy :wink: (a fakt że wygląda inaczej :? ) druga rzecz to nie jest to czyszczenie magazynów przez komputraonik , co raczej przez producenta i zachodnich dystrybutrów bo przy tej http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=8680 MSI napiane jest że brak na magazynie a termin dostawy przewidziany jest na 30.09 a 399 ZŁ to raczej bardzo fajna cena za Ti 4200 GeForce4 Ti-4200 MSI G4Ti4200-TD 64MB tv-out bulk - 399zł i od razu pytania Kto ma taką kartę i jak to się kręci? ( ok zaczynam szukać na forum) Czy założę na to bez Problemu mojego ZALMANA ZM-80A (czy jak mu tam) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 A mnie zainteresowaly te dwie karty (tez Komputronik): http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=8680 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=8601 Moze mi tylko ktos powiedziec czym one sie roznia ?? I co to wogole za ustrojstwa. Ten MSI Ti4200 64 za 399 to chyba dosyc tani, a ten drugi to ja nie wiem co - jakis za zielony jak na MSI i wogole jakis dziwny. Zobacz na taktowanie pamieci tego zielonego, to wszystko wyjasnia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 A mnie zainteresowaly te dwie karty (tez Komputronik): http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=8680 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=8601 Moze mi tylko ktos powiedziec czym one sie roznia ?? I co to wogole za ustrojstwa. Ten MSI Ti4200 64 za 399 to chyba dosyc tani, a ten drugi to ja nie wiem co - jakis za zielony jak na MSI i wogole jakis dziwny. Zobacz na taktowanie pamieci tego zielonego, to wszystko wyjasnia :) Fakt taktowanie sporo wyjasnia :(, ale nie zmienia to faktu ze ten Ti4200 64 MB za 399 zl to calkiem rozsadna oferta :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Fakt taktowanie sporo wyjasnia :(, ale nie zmienia to faktu ze ten Ti4200 64 MB za 399 zl to calkiem rozsadna oferta :). A ta owszem, swietna cena jak za noweczke karte. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 to prosze mi znalezc karte graficzną która by miała chociaż 75% wydajnosci tego gf ti 4600 za 579zł lamerzy czytac posty a dopiero potem odpisywac ta karta nie kosztuje 900zł tylko 579zł.pozdbuahahaha :lol: gadasz tak jakbys kupil ta karte za 900zl z tydzien temu :lol: BTW tak jak juz ci radzili najpierw przeczytaj co ktos napisal a pozniej odbpowiadaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 jestem ciekaw czy z tymi kartami MSI w komputroniku jest wszystko ok. czy nie ma żadnego przekrętu ? :roll: ceny wydają się podejżane! może są jakieś okrojone...... ciekawi mnie to bo mam zamiar sam kupić tego ti 4600 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 i od razu pytania Kto ma taką kartę i jak to się kręci? ( ok zaczynam szukać na forum) Czy założę na to bez Problemu mojego ZALMANA ZM-80A (czy jak mu tam) Ja mam MSI AGPx4 - na kościach 3,6 ns - na takim samym laminacie, ale wersje 64 MB (w sumie nie ma różnicy w podkręcalności na tej karcie - jeśli masz kości 3,6). Karta chodzi na zalmanie ZM80A-HP (chodzi super). Podkręcona jest na 285 core/584 RAM - ale wiem że chodzi dobrze przy tym zalmanie na 310 Core (a nawet trochę więcej - ale 300 jest bezpiecznie), a ramy z radiatorkami łażą spokojnie na 600 MHz. Karta jest na prawdę fajowa ;) polecam z całego serca .... i ta cena !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bm Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Co to za karta? Podejrzana... 3,6ns (ti4600-2,8ns). W dodatku oznaczenie ms-8870 mają tylko ti4200 wg. strony producenta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 A mnie zainteresowaly te dwie karty (tez Komputronik): http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=8680 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=8601 Moze mi tylko ktos powiedziec czym one sie roznia ?? I co to wogole za ustrojstwa. Ten MSI Ti4200 64 za 399 to chyba dosyc tani, a ten drugi to ja nie wiem co - jakis za zielony jak na MSI i wogole jakis dziwny. ten drugi jest 128 MB wieć i droższy :wink: (a fakt że wygląda inaczej :? ) druga rzecz to nie jest to czyszczenie magazynów przez komputraonik , co raczej przez producenta i zachodnich dystrybutrów bo przy tej http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=8680 MSI napiane jest że brak na magazynie a termin dostawy przewidziany jest na 30.09 a 399 ZŁ to raczej bardzo fajna cena za Ti 4200 GeForce4 Ti-4200 MSI G4Ti4200-TD 64MB tv-out bulk - 399zł i od razu pytania Kto ma taką kartę i jak to się kręci? ( ok zaczynam szukać na forum) Czy założę na to bez Problemu mojego ZALMANA ZM-80A (czy jak mu tam) ja mam tą karte moge ci powiedziec ze u mnie chodzila przez rok prawie 300/600 niestety pojawily sie artefakty jak zaingerowalem troche w system chlodzenia :-( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...