a_n_y Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 mam h3 i chce pograc z dziewczyna biezemy tpc/ip wpisujemy ip i niewidzimy siebie why? ja mam dsl z kablowki stale ip ona ma sdi rozbite na pare osob (serwerek na freeBSD) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 nie wiem co to jest h3, ale( jeśli robisz inaczej) to ty musisz postawić serwer a ona ma wpisac twoje IP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_n_y Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 nie wiem co to jest h3, ale( jeśli robisz inaczej) to ty musisz postawić serwer a ona ma wpisac twoje IPHeroes III , to oczywiste ze jeden jest hostem i tak wlasnie robilismy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 może porty ma zablokowane skoro to sdi dzielone ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_n_y Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 a ktos wie jakie to porty, bo admin tego jest obecnie w Londynie ale zdalnie moze odblokowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuja27 Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Mozliwe ze dziewczyna nie ma publicznego ip tylko wewnetrzne. Mam taka sama sytuacje. Mam ip sieci lokalnej, ktore z zewnatrz jest niewidoczne co uniemozliwia np. polaczenia glosowe z osoba spoza sieci lokalnej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_n_y Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 da sie cos z tym zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuja27 Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Mnie sie nie udalo. Podejrzewam, ze pozostaje to na razie poza moim zasiegiem. Nie potrafie ci doradzic. W obrebie jednej sieci nie ma problemu - czy IPX czy TCP/IP nie ma roznicy. Niewykluczone, ze istnieje jakis sposob. Coz zawsze pozostaje opcja "Gorace Posladki" :) Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...