Wofek Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Radek 8500 może być LE, a nawet może być klonem ! :) A GF3 TI200 jak to NVIDIA ! 8) Wiem że to brzydko taki post tu, ale na giełdzie nikt go nie przeczyta ! :( Porszę Liska, Marco, Reed'a, MKa11 i innych moderów o nie wywalanie i nieprzenoszenie mojego posta !!! PLIZ !!! 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 ja tesh qpie!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 ja tesh qpie!!!!!! Ja byłem pierwszy ! 8) :lol: 8) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 mhaa, no dobra, mash pierwszenstwo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 a ile dacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 za radka, czy gfa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 za jedno i drugie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 A ile Ty chciałbyś dostac ??? :wink: Jakby co to na priva ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 a ile dacie?A ile chcesz?? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Radek 8500 może być LE, a nawet może być klonem ! :) A GF3 TI200 jak to NVIDIA ! 8) Wiem że to brzydko taki post tu, ale na giełdzie nikt go nie przeczyta ! :( Porszę Liska, Marco, Reed'a, MKa11 i innych moderów o nie wywalanie i nieprzenoszenie mojego posta !!! PLIZ !!! 8) Wiesz, ale do zasad się nie stosujesz :x To dlaczego My mamy się nie trzymac zasad? Pierwsze i ostatnie ostrzeżenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 chce dużo nie opłaca wam się :D ATI 8500 64MB TV-OUT+DVI - 650 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 chce dużo nie opłaca wam się :D ATI 8500 64MB TV-OUT+DVI - 650 zł Heh duzo chcesz :lol: :P. BTW na allegro mozna miec CreativaGF3TI200 za 450-500zł :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 no i wykopali nas na oślą, co do ati jest to mint z czasów gdy dla minta produkowała ati, pamięci chyba 4ns Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Radek 8500 może być LE, a nawet może być klonem ! :) A GF3 TI200 jak to NVIDIA ! 8) Wiem że to brzydko taki post tu, ale na giełdzie nikt go nie przeczyta ! :( Porszę Liska, Marco, Reed'a, MKa11 i innych moderów o nie wywalanie i nieprzenoszenie mojego posta !!! PLIZ !!! 8) Wiesz, ale do zasad się nie stosujesz :x To dlaczego My mamy się nie trzymac zasad? Pierwsze i ostatnie ostrzeżenie Dlaczego wy macie sie trzymac?? Odpowiedź jest prosta... Bo to MY tworzymy to forum, a nie WY :!: :!: :!: . Bez nas urzytkownikow to forum by nie istnialo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Ja dam powiedzmy..................................550 !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 proponuje zmienić moderatorów :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 proponuje zmienić moderatorów :D :D :DPopieram :). Proponuje que_pasa. Ale tak szczerze to czesc z nich to nie odpowiedzialne... sami sobie dokonczcie :). PS: Przenosicie takie watki, a powtarzajacych sie poraz enty nie mozecie?? Co to ma do qr...nedzy??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 już jest ankieta :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 que_pasa: Opuścisz troche i biore !!! 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Pierwsze i ostatnie ostrzeżenie powiało chłodem i grozą :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Radek 8500 może być LE, a nawet może być klonem ! :) A GF3 TI200 jak to NVIDIA ! 8) Wiem że to brzydko taki post tu, ale na giełdzie nikt go nie przeczyta ! :( Porszę Liska, Marco, Reed'a, MKa11 i innych moderów o nie wywalanie i nieprzenoszenie mojego posta !!! PLIZ !!! 8) Wiesz, ale do zasad się nie stosujesz :x To dlaczego My mamy się nie trzymac zasad? Pierwsze i ostatnie ostrzeżenie TWARDZIEL !!! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Radek 8500 może być LE, a nawet może być klonem ! :) A GF3 TI200 jak to NVIDIA ! 8) Wiem że to brzydko taki post tu, ale na giełdzie nikt go nie przeczyta ! :( Porszę Liska, Marco, Reed'a, MKa11 i innych moderów o nie wywalanie i nieprzenoszenie mojego posta !!! PLIZ !!! 8) Wiesz, ale do zasad się nie stosujesz :x To dlaczego My mamy się nie trzymac zasad? Pierwsze i ostatnie ostrzeżenie TWARDZIEL !!! :lol: ciekawe na jak długo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 czy widzieliście ile sherlock ma postów, albo przekręcił licznik :D lub tylko tekstami powyższymi:"ostatnie ostrzeżenie" he, he, go nabija :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 czy widzieliście ile sherlock ma postów, albo przekręcił licznik :D lub tylko tekstami powyższymi:"ostatnie ostrzeżenie" he, he, go nabija :D :D :D heh ilosc postow niekoniecznie musi swiadczyc o umiejetnosciach i wiedzy np. sherlock'a :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 wiedzy sherlocka nie kwestionuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...