Venom86 Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 Mam ostatnio problem z czatami. Nie ładują sie i jest element nieaktywny. Coś miałem ostatnio problemy z IE 6 (mam wszystkie poprwaki) i mogłem coś przez przypadek wywalić. Ale zainsatalowałem Jave i dałem włączone Active Controls , więc o co chodzi??????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 zmień przeglądarke i zobacz czy działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 opera+java i niema zadnych problemow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 Mozilla i java tez biega az milo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 Mozilla i java tez biega az milo eee Opera 7.20 i nie ma mocnych :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venom86 Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Nie chce zmieniać przeglądarki...Nie macie innych pomysłów??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 u mnie po instalce trzeba zainstalować jave, ale ten problem załatwia mi service pack i wszytko śmiga oki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 jak tak koniecznie chcesz ten IE to zainstaluj msjavx86 z tego linku, wybierz plik z 7M http://www.plikoskop.pl/wynikposzukiwania....x=6&Szukaj.y=13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Nie chce zmieniać przeglądarki...Nie macie innych pomysłów??? Kurde cos Ty taki uparty :!: Dzialales wogole kiedys na Operze albo na Mozilli :?: Chyba nie... :evil: Wiec zainstaluj sobie z czystej ciekawosci i zobaczysz, ze IE to syf jakich malo :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venom86 Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Widziałem Mozille i Opere i obydwie mi sie nie podobają. A java jest zainstalowana i wszystko w opcjach IE ustawione jak należy więc moze jakieś problemy z pluginami albo wpisami w reejestrze czy innymi <span style="color:red;">[ciach!]</span>łami??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Widziałem Mozille i Opere i obydwie mi sie nie podobają. A java jest zainstalowana i wszystko w opcjach IE ustawione jak należy więc moze jakieś problemy z pluginami albo wpisami w reejestrze czy innymi <font color="#FF0000">[ciach!]</font>łami???A nie mowilem, ze IE to syf i kupa problemow hiehiehie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CavV6 Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Zainstaluj nie Jave od MS, tylko z SunMicro. Mialem podobny problem, teraz smiga Xtra! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venom86 Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Wielkie dzięki! Zainstalowałem Jave z Sun i pomogło! Jeszcze raz dzienx!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CavV6 Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Nie ma sprawy, o to tu chodzi, by pomagać sobie nawzajem! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Heh... mam podobny problem, tyle ze zadne pakiety Javy nie pomagaja, a bylo to tak: - Nie dziala mi czat, - Patrze do FAQ, - Instaluje Jave z Sun, - Nie dziala, - Odinstalowuje i instaluje ponownie Jave z Sun, - Nie dziala, - Instaluje Jave z MS, - Nie dziala :/ Moze ktos pomóc? Aha i zauwazylem ze sama Java dziala bez problemu (ten programik Java Web Start i aplikacje wchodzace w sklad), a na www dzialaja wszystkie skrypty, ale APPLETY nie. No a czat jest appletem. HELP! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 ehh ta "Dżawa" ;) z sana ;) Mnei troche denerwuje, bo nie dość ze zajmjue dużo miejsca to przy kazdym wchodzeniu na czat(raczej zasdko whchdze.. ;)) lub nawet jakimś odczytaniu elementu ze strony zrobionegow jacie dysk strasznie zaczyna zszaleć :/Wrr mozna to jakoś zniwelowa to? Bo wydaje sie jakby uruchamia jakas gre :/ A to głupia java.. od MS jest spoko... szybko i bezbolesnie tylko ze mi moziila nei chce dziaac z ta od ms.. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...