Skocz do zawartości
Venom86

Co siem stanejło z czatami ?=?

Rekomendowane odpowiedzi

Mam ostatnio problem z czatami. Nie ładują sie i jest element nieaktywny. Coś miałem ostatnio problemy z IE 6 (mam wszystkie poprwaki) i mogłem coś przez przypadek wywalić. Ale zainsatalowałem Jave i dałem włączone Active Controls , więc o co chodzi???????????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chce zmieniać przeglądarki...Nie macie innych pomysłów???

Kurde cos Ty taki uparty :!: Dzialales wogole kiedys na Operze albo na Mozilli :?: Chyba nie... :evil: Wiec zainstaluj sobie z czystej ciekawosci i zobaczysz, ze IE to syf jakich malo :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widziałem Mozille i Opere i obydwie mi sie nie podobają. A java jest zainstalowana i wszystko w opcjach IE ustawione jak należy więc moze jakieś problemy z pluginami albo wpisami w reejestrze czy innymi <span style="color:red;">[ciach!]</span>łami???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widziałem Mozille i Opere i obydwie mi sie nie podobają. A java jest zainstalowana i wszystko w opcjach IE ustawione jak należy więc moze jakieś problemy z pluginami albo wpisami w reejestrze czy innymi <font color="#FF0000">[ciach!]</font>łami???

A nie mowilem, ze IE to syf i kupa problemow hiehiehie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh... mam podobny problem, tyle ze zadne pakiety Javy nie pomagaja, a bylo to tak:

- Nie dziala mi czat,

- Patrze do FAQ,

- Instaluje Jave z Sun,

- Nie dziala,

- Odinstalowuje i instaluje ponownie Jave z Sun,

- Nie dziala,

- Instaluje Jave z MS,

- Nie dziala :/

Moze ktos pomóc?

Aha i zauwazylem ze sama Java dziala bez problemu (ten programik Java Web Start i aplikacje wchodzace w sklad), a na www dzialaja wszystkie skrypty, ale APPLETY nie. No a czat jest appletem.

HELP!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ehh ta "Dżawa" ;) z sana ;) Mnei troche denerwuje, bo nie dość ze zajmjue dużo miejsca to przy kazdym wchodzeniu na czat(raczej zasdko whchdze.. ;)) lub nawet jakimś odczytaniu elementu ze strony zrobionegow jacie dysk strasznie zaczyna zszaleć :/Wrr mozna to jakoś zniwelowa to? Bo wydaje sie jakby uruchamia jakas gre :/ A to głupia java.. od MS jest spoko... szybko i bezbolesnie tylko ze mi moziila nei chce dziaac z ta od ms.. :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi