Popielaty Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 Jak otwożyć lub wyedytować plik *.exe ? bo chciałbym nieco przerobić takiego exe ale niewiem czy sie da i jak? thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nighter Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 exe to jest program i bez kodu źródlowego nic nie zrobisz........... Jest tak program restorator 2003 czy coś i ma niby takie funkce edycji exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 Jak otwożyć lub wyedytować plik *.exe ? bo chciałbym nieco przerobić takiego exe ale niewiem czy sie da i jak? thxciężko będzie, bawilem sie kiedys takimi edytorami, ale tylko exe ki psułem :). Można chyba zmieniać obrazki, napisy czasami, ale np cracka z tego nie zrobisz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 Jak otwożyć lub wyedytować plik *.exe ? bo chciałbym nieco przerobić takiego exe ale niewiem czy sie da i jak? thxciężko będzie, bawilem sie kiedys takimi edytorami, ale tylko exe ki psułem :). Można chyba zmieniać obrazki, napisy czasami, ale np cracka z tego nie zrobisz :) A mi sie w paru programach udało wywalić okienka przypominające o rejestracji, ale nadal to nie crack :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popielaty Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 ja dokładniej to chce usunąć z niego wzmianke o k.... (do otwierania zamków :) ) bo ma demko i mam fula , demko chodzi a ful nie? i chciałbym sie tym pobawić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 A mi sie w paru programach udało wywalić okienka przypominające o rejestracji, ale nadal to nie crack :)a jakim programikiem to robiłeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 A mi sie w paru programach udało wywalić okienka przypominające o rejestracji, ale nadal to nie crack :)a jakim programikiem to robiłeś?Zasoby da sie kasowć reshackerem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 tez polecam reshacker http://www.plikoskop.pl/wynikposzukiwania.....x=0&Szukaj.y=0 mozna fajnie GG przerobic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popielaty Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 ten program nazywa sie LONTEX 1.2, ja mam demko i pełną wersje tyle że pełna potrzebuje takiej przjściówki (taka kostek) podpinanej pod port lpt i przez nią łączy sie z drukarom tyle że lontex potrzebuje tylko skanera do użytku, wersja demko jest tylko pokazowa i niepotrzebuje tej przejściówki a pełna wersja potrzebuje. i dlatego chciałbym przerobić plik exe bo w obu wersjach wszystkie pliki są takie same tylko pliki Tachofull sie różnią i dlatego chciałbym wymazać z wersji pełnej wzmianke o tej przejściówce ? wie ktoś jak to moge zrobić ??? thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Resource Hacker, jak zreszta koledzy wyzej pisali. Niewiele zajmuje, a mozliwosci ma spore. mozna fajnie GG przerobic.Hehe i przycisk Start :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popielaty Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 tyle właśnie że demko tej kości niepotrzebuje a full potrzebuje i jak porównuje je ResHackerem to są niewielkie różnice , i jak bym usuną wzmianke o tym kluczu to może by zadziałało? wszystkie inne pliki w obu wersjach są identyczne. tyle że reshackerem niemoge otwożyć (ani usunąć) jakby jednej części pliku która jest w fullu a niema jej w demku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...