adamus41 Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 Mam odblokowany mnoznik plyta soltek sl75drv5,jednak procek nie reaguje na wszystkie zmiany mnoznika przy mnozniku 12,5 czyta jako athlon1800 podciaglem magistrala na xp2000.dlaczego nie reaguje na inny mnoznik?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 Możliwe że masz poprostu skopane odblokowanie proca. Spróbuj jeszcze raz pomalować mostki, bo to raczej nie wina płyty, jak kiedyś miałem 1800+ to na tym solteku chodziły mi wszystkie mnozniki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 masz zle odblokowany mnoznik ale proponuje ci olac mnoznik i krecic fsb ,bo juz i tak przekroczyles fsb150 wiec wlaczyl ci sie mnoznik 1/5 i masz lajtowe pci podciagaj fsb bez obaw druga sprawa ze juz duzo wiecej nie wycisniesz z Palomino Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...