AsTeX Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 Czy umie ktoś zainstalować forum w PHPBB ??? jeśli tak to proszę do mnie na GG# 2731070 ... mam wszystkie pliki tylko problem jak je zainstalować ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitek Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 przeciez tam jest prosty instalator tylko musisz miec mysql i php zainstalowane .A tak w ogole to nie to forum zobacz na www.phpbb.pl tam masz wszystko opisane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 thx ... ale moze będzie ktoś taki kto zrobił by mi to :) bo ja sobie nieporadze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 http://phpbb.pl/forum/viewtopic.php?t=1315 - prosciej sie nie da... A jak bedziesz mial jakies problemy to przeszukaj to forum: http://phpbb.pl/forum/viewforum.php?f=3&si...52dba04cc1944af Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 Nie rozumiem w czym może być problem? No chyba, że przeczytanie instrukcji jest nim. Nikt tego za ciebie nie zrobi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 a na marginesie są całe żuki z Cu miałem 2 takie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 mam problem odnośnie bazy danych ....nierozumiem kompletnie oco tam chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 jak nie wiesz o co chodzi to zrob na stronie sobie takie forum ;) www.free4web.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 przeciez to sie rozpakowuje, odpala config.php i juz jest :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 hehehe phranzee to tak niejest ;] trza jeszcze instalować i to był problem .... już mi pomógł Allen3 za co mu serdeczne dzienx... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 no chyba ze apacza/pehape/eskuela ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 przeciez to sie rozpakowuje, odpala config.php i juz jest :twisted:Chyba install.php . Config.php przechowuje dane na temat juz utworzonego konta, host, login, haslo forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Chyba install.php . Config.php przechowuje dane na temat juz utworzonego konta, host, login, haslo forum.a mozliwe :) dawno instalowalem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 A czy zna ktoś konto (próćz LYCOS) gdzie jest PHP , MYSqL i DATABASE ??? no i zadarmo żeby tych reklam takich niebyło jak na LYCOSie UPDATE: Na WEBHELP.pl są jeszcze 2 > freehu.com < nieotwiera się strona >> www.pippini.cz < rejestracja zawieszona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...