Skocz do zawartości
McAron_12

blokada folderu -- pomocy !!!!

Rekomendowane odpowiedzi

konta uzytkowników odpadają mam coprawda XP i partycje NTFS ale ja 24godziny na dobe ściagam filmy,mp3 itd....emulem :P....wiec konta i tak nie bedą uzywane tylko to jedno....dlatego wlasnie szukam jakiegos program,iku...wlasnie sciągam to co 2002JSQ podal...dzieki....czekam jeszcze na inne pomysly

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

konta uzytkowników odpadają mam coprawda XP i partycje NTFS ale ja 24godziny na dobe ściagam filmy,mp3 itd....emulem :P....wiec konta i tak nie bedą uzywane tylko to jedno....dlatego wlasnie szukam jakiegos program,iku...wlasnie sciągam to co 2002JSQ podal...dzieki....czekam jeszcze na inne pomysly

To ze sciągasz 24 godziny na dobe nie wyklucza załozenia drugiego użytkownika. Przecież drugi uzytkownik moze sie zalogować gdy pierwszy nadal pozostanie zalogowany i bedą działały jego wszystkie programy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moze mlodszy brat nie wie jak wlaczyc ukryte foldery? Sprawdz.

Poza tym IMHO programy do szyfrowania plików to szajs, uzywalem raz jednego, pozniej odinstalowalem ale zapomnialem rozszyfrowac jednego folderu... a i tak po przerobce udalo mi sie bez hasla to otworzyc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fajne to pcsecurity ale przydalaby mi sie jakas wersja 4,5 albo crack do tej bo dziala tylko 30 dni :(, nie zawracałbym nikomu glowy takimi <span style="color:red;">[ciach!]</span>łami ale nie mam czasu w ogole na szukanie, mam kilka seriali do wersji 4,5 ale zaden mi nie pasuje, szczezrze mowieąc to nawet nie wiem jaką mam wersje, szybko ściągnołem z tej stronki co podaliście i tyle, jak ktos ma czas to bardzo prosze o taką małą pomoc :>

z góry dzieki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi