McAron_12 Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 witam, mam maly problemik, mianowicie mam mlodszego brata i chce zahasłowac niektóre foldery zeby nie było do nich dostepu bez podania hasła na poziomie internet explorera....napewno jest taki programik....z góry dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 Jest wiele programow do tego celu. Polecam miedzy innymi program "PC Security" dostepny na stronie: http://www.tropsoft.com/pcsecurity/index.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 Polecam ntfs i konto dla każdego użytkownika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McAron_12 Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 konta uzytkowników odpadają mam coprawda XP i partycje NTFS ale ja 24godziny na dobe ściagam filmy,mp3 itd....emulem :P....wiec konta i tak nie bedą uzywane tylko to jedno....dlatego wlasnie szukam jakiegos program,iku...wlasnie sciągam to co 2002JSQ podal...dzieki....czekam jeszcze na inne pomysly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Jeśli jeden system: Hide Folder, w wersji pod systemy NT jako Hide Folders XP. Działa, nie wysypuje się, nie robi niespodzianek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 konta uzytkowników odpadają mam coprawda XP i partycje NTFS ale ja 24godziny na dobe ściagam filmy,mp3 itd....emulem :P....wiec konta i tak nie bedą uzywane tylko to jedno....dlatego wlasnie szukam jakiegos program,iku...wlasnie sciągam to co 2002JSQ podal...dzieki....czekam jeszcze na inne pomysly To ze sciągasz 24 godziny na dobe nie wyklucza załozenia drugiego użytkownika. Przecież drugi uzytkownik moze sie zalogować gdy pierwszy nadal pozostanie zalogowany i bedą działały jego wszystkie programy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McAron_12 Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 wiem wiem..ale to juz nie to samo....ten PC security dziala dobrze a nawet lepiej ;-) i jest wszystko to co mnie interesowalo a nawet wiecej <lol> dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Moze mlodszy brat nie wie jak wlaczyc ukryte foldery? Sprawdz. Poza tym IMHO programy do szyfrowania plików to szajs, uzywalem raz jednego, pozniej odinstalowalem ale zapomnialem rozszyfrowac jednego folderu... a i tak po przerobce udalo mi sie bez hasla to otworzyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McAron_12 Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 fajne to pcsecurity ale przydalaby mi sie jakas wersja 4,5 albo crack do tej bo dziala tylko 30 dni :(, nie zawracałbym nikomu glowy takimi <span style="color:red;">[ciach!]</span>łami ale nie mam czasu w ogole na szukanie, mam kilka seriali do wersji 4,5 ale zaden mi nie pasuje, szczezrze mowieąc to nawet nie wiem jaką mam wersje, szybko ściągnołem z tej stronki co podaliście i tyle, jak ktos ma czas to bardzo prosze o taką małą pomoc :> z góry dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Jak tu zajrzy Paranoik to Ci owocem zamacha przed oczyma. :) Przeczytaj ten temat i wyciagnij wnioski... http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=12829 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 McAron_12: Wyjdź. Jeszcze jeden post tego typu i lecisz na bananowym poślizgu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 ...ale nie mam czasu w ogole na szukanie... Rozwalają mnie takie teksty :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...