hausner Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 ile można czekać powiodzcie wkoncu kiedy ten nowy sklep ,,,, czekam jak inni ale ile jeszcze można , prosze o odpowiedz bo przekonam się do konkurenci, a chciał bym oczywiście już kupić wasze bloczki w nowej wersji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 A dlamnie bomba. Idealnie zgraliście się z moim bankructwem ;). Możecie spokojnie czekać do 22 przynajmniej się nie wkurzam... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BadTime Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 hehe ja mam to samo. zero kasiory wiec sobie poczekam do 1go :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 wiec tak - bloczki rewizji 2.0 - kick ass, jak je zobaczycie to sami to powiecie, wiecej mowic nie bede strona nie jest pokazywana poniewaz: - bloczki na gpu/nb sa spoznione, nowy termin to przyszly tydzien - mamy proble z hostingiem, dzisiaj zapadnie decyzja czy przeniesiemy sklep na inny serwer czy moze admini naszego serwa dotychczasowego cos poradza. przepraszam raz jeszcze ale te dwie sprawy nie byly nawet na mojej liscie mozliwych zjebań, problem z bloczkami gpu to brak miedzi wysokogatunkoej na ktora sie przezucilismy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krojczy Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 Ehh to w koncu jak wyglada bloczek na GPU a jak na NB bo mam zamotke (tylko chodzi mi o te rev.2.0 ) :?: :roll: P.S. No i powodzenia w interesach dokopcie konkurencji 8) :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 nie bede mowil bo nie uwierzycie, poza tym sam nie wiem jak wyjdzie, temat jak wyglada zamkniety az do pokazania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hausner Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 szkoda bede musiał kupic te które są dostępne, a co z bloczkami z diodami są do kupienia ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 tak, sa i beda, ale zasadniczo to takie pytania prosze na priv, nie obnizajmy jeszcze bradziej poziomu forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hausner Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 przepraszam, to moja wina :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViRuSiK Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 Czy ustaliliscie juz date otwarcia tego sklepu internetowego (Popix podaj nawet w przyblizeniu). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 pare dni, jak tylko zlozymy 2 rewizje blokow do kupy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hausner Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 szybciej otwierajcie bo się pieniedzy chce posbyć :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-tuter- Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 Popixs i jak z tym bloczkiem na gpu. Minelo juz tyle czasu a nic nie slychac o nim... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 Sorki, ze troszke OT, ale... Widac wszyscy zapracowani... Zobaczcie na oferte Mate'a... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 Sorki, ze troszke OT, ale... Widac wszyscy zapracowani... Zobaczcie na oferte Mate'a... Promocja ładna :twisted: niektóre ceny prawie o 40zł w dół 8O :twisted: :twisted: :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Frost Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 Sorki, ze troszke OT, ale... Widac wszyscy zapracowani... Zobaczcie na oferte Mate'a... Promocja ładna :twisted: niektóre ceny prawie o 40zł w dół 8O :twisted: :twisted: :D :D Konkurencja nie śpi. Popixs a co z waszym flagowym modelem? To był wasz rev.2 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 nie, jak juz mowilem w listopadzie wyjda gp, nb i cpu lite, dopiero potem czas na cos grubszego, po co nam 2 bloczki na cpu jak nie bedziemy mieli reszty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Frost Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 nie, jak juz mowilem w listopadzie wyjda gp, nb i cpu lite, dopiero potem czas na cos grubszego, po co nam 2 bloczki na cpu jak nie bedziemy mieli reszty :)Tzn że całkowicie nowa konstrukcja w grudniu. No nie moge sie już doczekać. Głównym projektantem tego bloku rozumiem jest Witchhunter? Może zbiegnie sie z premierą mojego bloku ale kurde ja nie zrobie masówki bo nie mam możliwości. Podeśle komuś do testów i jeśli będzie dobry to oddam konkurencji w zamian za możliwość nadania nazwy. Albo nazwe go swoją ksywką "frost" albo "grampa frost" :lol: . Hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...