Skocz do zawartości
Witchhunter

CopperField NB Iluminated

Rekomendowane odpowiedzi

wiec tak - bloczki rewizji 2.0 - kick ass, jak je zobaczycie to sami to powiecie, wiecej mowic nie bede

strona nie jest pokazywana poniewaz:

- bloczki na gpu/nb sa spoznione, nowy termin to przyszly tydzien

- mamy proble z hostingiem, dzisiaj zapadnie decyzja czy przeniesiemy sklep na inny serwer czy moze admini naszego serwa dotychczasowego cos poradza.

przepraszam raz jeszcze ale te dwie sprawy nie byly nawet na mojej liscie mozliwych zjebań, problem z bloczkami gpu to brak miedzi wysokogatunkoej na ktora sie przezucilismy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorki, ze troszke OT, ale...

Widac wszyscy zapracowani... Zobaczcie na oferte Mate'a...

Promocja ładna :twisted: niektóre ceny prawie o 40zł w dół 8O :twisted: :twisted: :D :D

Konkurencja nie śpi.

Popixs a co z waszym flagowym modelem?

To był wasz rev.2 ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie, jak juz mowilem w listopadzie wyjda gp, nb i cpu lite, dopiero potem czas na cos grubszego, po co nam 2 bloczki na cpu jak nie bedziemy mieli reszty :)

Tzn że całkowicie nowa konstrukcja w grudniu.

No nie moge sie już doczekać.

Głównym projektantem tego bloku rozumiem jest Witchhunter?

Może zbiegnie sie z premierą mojego bloku ale kurde ja nie zrobie masówki bo nie mam możliwości. Podeśle komuś do testów i jeśli będzie dobry to oddam konkurencji w zamian za możliwość nadania nazwy. Albo nazwe go swoją ksywką "frost" albo "grampa frost" :lol: .

Hehe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi