Skocz do zawartości
que_pasa

czy chcesz zmienić(zrezygnować) moderatorów

czy chcesz zmienic(zrezygnowac) moderatorow  

1 użytkownik zagłosował

1. 1. czy chcesz zmienic(zrezygnowac) moderatorow

• tak
      33
    • nie
      52

Rekomendowane odpowiedzi

Trzeba się zmodować :D

A tak na serio to nie wiem czy widziałeś jak inne fora czy też na przykład galerie fotograficzne są moderowane. Tutaj naprawde nie widać jakiejś niesamowitej działalności moderatorów. Jedyne zastrzeżenia mozna by mieć do automatycznej cenzury. Ale lepiej czasami zobaczyć ciach w full duplex niż przedzierac się przez posty pełne bluzgów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moderzy sa po to aby upszykrzac (chyba tak to sie pisze) zycie zwyklym userom  :wink:

Moze to dziwne, ale moderatorzy mysla wrecz odwrotnie ! 8O :wink: :P

no zalezy ktorzy i gdzie :wink: :lol: :wink: 8)

reed to nie do Ciebie {PEACE} ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tam z zadnym moderatorem sie niepozarlem, jak chcialem cos zrobic na forum itp i niewiedzialem czy to bedzie ok, to sie pytalem ktoregos z M i zawsze bylo wporzo.

Jedynie co mi sie niepodobalo to to, ze Grzesio zostal M, zaczol sie wtedy bajzel i straszenie banami nawet za przekrecenie jego xwki LOL, ale to juz przesszlosc, do nieprzyjemnych spraw sie niepowraca.

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No proszę, moderzy się nie podobają. Dobrze, że takich ludzi jest mniejszość i podejrzewam, że chcą się pozbyć moderatorów, żeby robić bajzer na forum.

Mam dla tych ludzi propozycję - załóżcie swoje własne forum gdzie wszyscy będziecie moderatorami, albo adminami.

A grzesio był fajny - był taki porządek na forum - jak był grzesio, to reszta moderów nie była potrzebna, bo on odwalał cała robotę, a nawet więcej ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No proszę, moderzy się nie podobają. Dobrze, że takich ludzi jest mniejszość i podejrzewam, że chcą się pozbyć moderatorów, żeby robić bajzer na forum.

Mam dla tych ludzi propozycję - załóżcie swoje własne forum gdzie wszyscy będziecie moderatorami, albo adminami.

A grzesio był fajny - był taki porządek na forum - jak był grzesio, to reszta moderów nie była potrzebna, bo on odwalał cała robotę, a nawet więcej ;)

no to "nawet wiecej" to bylo duuuzo za duzo ;).

a co do obecnych moderatorow to nie mam nic do Was Panowie {PEACE}

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm, nie jestem tu długo, ale jak sięgam pamięcią, poza jednym wyjątkiem z moderami było zawsze OK. Ten jeden wyjątek co prawda budził u mnie niewielki niesmak, ale sprawa została załatwiona przez adminów.

Forum bez moderów składałoby się z oślej łączki i archiwum, a każdorazowe zapuszczenie przeglądarki robiło by CPUburn na serwerze Liska :roll:

Jak ktoś ma coś do moderatora, to niech nie myli osoby z funkcją.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Według mnie nie ma nic idealnego :wink: Po mojemu moderatorzy trochę za bardzo ingerują z egzystencje fora. Troche się niektórym pomieszało odnośnie funkcji moderatora. Po co jest moderator..? PO to żeby utrzymywac pożądek. A po co utrzymywać porządek- żeby było lepiej dla userów. Tak więc moderator nie robi tego wszystkiego co robi tak dla zasady albo dla semej idei utrzymywania ładu, kultury itp. ale dla wygody, komfortu usera, żeby nie musiał czytać setny raz takiego samego topicu, oglądać obleśnych zdjęć itp. Więc po co robić coś sprzecznego z wolą userów skoro to jest teoretycznie dla ich dobra? To dla mnie absurd. Jak myślicie czy mogłoby przetrwać takie forum gdzie decyzja odnośnie bana albo zamknięcia topicu należałaby od ludu? Przeciez wtedy zawsze większość userów byłaby zadowolona. Sorki za szczerość.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi