poca Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 POMOCY. Mam na polaka to przygotować, googlowanie nic nie dało. Bardzo proszę!! help Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 jezeli chodzi o obrazy, to mam na dysku kilkaset obaazow z malarstwa polskiego,, wiec jakies chrzescianskie sie znajda,....mam tez ilustrowane pismo swiete, wiec.... jak cos, to pisz... co do tekstow....... otworz podrecznik do poslkiego...gwarantuje, ze wpizdu tego znajdziesz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Widze że uczeń uczniowi pomoże :] To poszukaj jakieś obrazy. Co do tekstów nie mogę być z podręcznika . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 hehs,....... przeciez nie napsizesz, ze masz z podrecznika..... przecie to moze byc utwor kochanowskiego, czy innego krasickiego :) a obrazu zara psozukam.....jak by co, to na necie znajde :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 znalazlem pare obrazow....sle na maila :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Jak coś to wal na GG: 2639509 Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...