dlugi_a Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Do tej pory nie zwracalem uwagi na napiecia w moim staruszku, ale po zakupie barki boje sie o jej prace na 12.6v - mierzone miernikiem Zasilka to jakis badziew, jak wszystkie AT, teraz do sedna - mysle o modzie zeby "ukrocic" troche te napiecie, mam na mysli diode stabilizujaca bo rezystor imo odpada, tylko problem w tym ze dysk nie pobiera stalej ilosci pradu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 nie boj nic takie napiecie nie przeszkadza ja mialem 13.7 na seagetcie i chodzi ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 a mi potrafi spaść do 11.37V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugi_a Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 tylko ze ja mam takie napiecie nonstop, ale jak tak mowicie to sie troche uspokoilem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Poczytaj specyfikację producenta. Seagate daje np. 10% tolerancji dla +12V - a na pewno wytrzyma więcej. Czyli śpij spokojnie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...