noose Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Wlasnie :? dzisiaj sobie z nudow chcialem po ircowac i okazalo sie, ze na wszystkich PL serwerach jest ban na zmienne ip :? co robic :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 PsyBNC http://www.przemo.org/irchelp/bpb.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 thx ;) a znajdzie sie cos pod w2k :?: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 a da sie jako zalatwic wejscie na neo+ bez shella ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 nie wiem... ale tak czy siak jakiegos posrednika bedziesz musial miec a tak jest chyba najlepiej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voo Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 mam ten sam problem :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 a da sie jako zalatwic wejscie na neo+ bez shella ? Bez żadnego proxy/tunelu się nie dostaniesz, neo ma (zresztą słusznie) k:line'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 a da sie jako zalatwic wejscie na neo+ bez shella ? Bez żadnego proxy/tunelu się nie dostaniesz, neo ma (zresztą słusznie) k:line'a. dla kogo slusznie dla tego slusznie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Dla dobra ogółu. Nie dało się kontrolować tej spamerii która wchodziła i miała zmienne ip. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 ParanoiK a znasz jakies proxy do irc'a, ale tak, zebym mogl sie dostac na gdansk.irc.pl :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 To panowie nie warto wydac pare zlotych i wykupic sobie porzadnego shella? Przydaje sie w wielu sprawach i to nie tylko to irc'a... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 noose a pamietasz http-tunnel`a o ktorym mowilem? to wejdz na www.http-tunnel.pl sciagnij ladnie a potem zglos sie do mnie na gg :D. I bedize dzialac irc :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 z gdyni do gdańska przez katowice - to się nazywa "mały" świat ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astray Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 jak masz winXp to postaw sobie tunel ipv6, z tego co pamietam tb daje za fri a konfig banalny, pozniej tylko zassac klienta irc z obsluga v6 i wio :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 jak masz winXp to postaw sobie tunel ipv6, z tego co pamietam tb daje za fri a konfig banalny, pozniej tylko zassac klienta irc z obsluga v6 i wio :)moglbys mi napisac krok po krok na prywatnej wiadomosci jak to zrobic ? :) tnx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voo Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 jak masz winXp to postaw sobie tunel ipv6, z tego co pamietam tb daje za fri a konfig banalny, pozniej tylko zassac klienta irc z obsluga v6 i wio :)moglbys mi napisac krok po krok na prywatnej wiadomosci jak to zrobic ? :) tnx dlaczego na prywatnej?? ja tez chce wiedziec ! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 jak masz winXp to postaw sobie tunel ipv6, z tego co pamietam tb daje za fri a konfig banalny, pozniej tylko zassac klienta irc z obsluga v6 i wio :)moglbys mi napisac krok po krok na prywatnej wiadomosci jak to zrobic ? :) tnx dlaczego na prywatnej?? ja tez chce wiedziec ! :) hyhy spoks moze byc tutaj :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 ParanoiK a znasz jakies proxy do irc'a, ale tak, zebym mogl sie dostac na gdansk.irc.pl :?: gdansk.irc.pl is an alias for polska.irc.pl.polska.irc.pl has address 212.182.63.110polska.irc.pl has address 149.156.119.1polska.irc.pl has address 150.254.64.64polska.irc.pl has address 156.17.114.189polska.irc.pl has address 194.145.96.67 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 ParanoiK: ke :?: Sir_Yaro: problem w tym, ze shella mam, ale admin go "zapomnial" odblokowac jak konto zakladalem, a teraz go nie ma :? i potrzebuje na razie cos zastepczego :P Szymon: hehe :P chyba bede musial sprobowac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Ano to, że nie ma serwera gdansk.irc.pl, jest to tylko alias do polska.irc.pl który to randomowo cię teleportuje na jeden z 5 polskich serwerów irc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 aha :P thx :P ja myslalem, ze podajesz cos lepszego :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 noose, juz Ci nigdy nic nie powiem :P bujaj sie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 co Ty Szymon :P przestan ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-kosik- Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 na irc.quakenet.org nie ma żadnego problemu bo tam siedze all time btw.zapraszam na #es.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Mówimy o sieci IRCnet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 http-tunnel nie chodzi :( jakies inne pomysly :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Sir_Yaro: no ;) admin mi odblokowal shella i od razu sobie postawilem psybnc ;) dobrze dziala :D thx ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 plosiem baldzio :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 jak sie pozbyc +r :?: ;) (psybnc mi cos pisal o revDNS, to przez to mam +r ?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Raczej z powodu jego braku pewnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...