Gość Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Mam dziwny problem, włączyłem Vplayera żeby obejrzeć film, po tym wyłączyłem a tu patrze- duża czesc ikon znikła :/ Są czarnymi kwadratami, a po zaznaczeniu widać kształt, ale nadal czarne. Przywrocilem pare ale nie da sie zmienic ikony m.in. od "Mój komputer" (domyślna nie działa), oraz "Panel Sterowania", "Historia" i "Ulubione". Nie da sie tez zmienic ikon skrótów. Gdy chciałem przywrocic ikonke plikow html pokazalo mi sie cos w stylu "Nie mozna odnalesc pliku %1". Jaki to jest plik DLL? Wydaje mi sie ze jest zepsuty albo jakos znikl, i ze to wszystko przez ten wlasnie plik. Tylko nie znam nazwy :( ktos moze pomoze?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 a reset nie pomaga :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Nie. Powiedzialbys przynajmniej, jakiego pliku z ikonami uzywa windows przy plikach html. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Zbiór ikon systemowych jest w SHELL32.dll. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Nowy szczegół: wszystkie pliki są obecne (mam nadzieje), ale z zadnej biblioteki DLL nie czyta PIERWSZYCH ikon. Z "Mój komputer" sobie poradziłem, przestawiłem na drugą ikonkę, ale nadal jest problem z resztą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Spróbuj to naprawić przy pomocy TweakUI opcją Rebuild Icons. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Thx! Juz tracilem nadzieje!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...