Gość Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Myśląc jak nie stracić gwarancji i jednocześnie pozbyć się tego małego ustrojstwa co wyje na karcie wpadłem na taki oto pomysł żeby wentylatorek odkręcić a w jego miejsce przykleić na taśme termoprzewodzącą 2 radiator. Na całość wiałby wtedy wiatrak 80mm@5-7V :) Wyglądałoby to jak na rysunq: Czy ktoś już próbował czegoś takiego i wie czy zda to egzamin tzn czy przewodność radiator-taśma-radiator będzie dostatecznie duża :? Taśme mam od @Rosio, mam na nią przyklejone radiatory na pamięciach i mosfetach (czy jak to się tam pisze) i przewodzi świetnie ale jednak tutaj się troche wacham :? Zaznaczam po raz 2 że niechce zdejmować orginalnego radiatora ze względu na gwarancje (jeszcze 20 miesięcy :) ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Ty... zdejmij stary radiator, złuż taki jaki ci pasuje, a jak ci karta rąbnie to spowrotem zakładaj stary i do serwisu. po co kombinować?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...