kikus Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 wiem ze jest Topic o gotarze ale niema tam tego... 8) A wiec jaka gitara jest najlepsza na poczatek.... Mowia ze Akustyczna ale ja mysle nad Basowa.... A wy jak myslicie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flajek Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 ja na poczatek proponuje grzechotki i jakis fajny bębenek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 basowa a zwykla to co zupelnie co innego, sa basowe elektryczne i akustyczne, tak samo jak normalne gitary sa klasyczne, akustyczne i elektryczne.... wybor czy bas czy normalna nalezy do ciebie bo kto co lubi... a jak juz dokonasz to bierz elektryczna bo o wiele latwiej sie na niej gra jak na akustyku i nie sluchaj ze na poczatek akustyk jest dobry, to wierutna bzdura... bedziesz sie meczyl z chwytami bo akustyk ma grubsze i bardziej naciagniete struny, elektryk jest 10x latwiejszy do grania na poczatek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 kamien , ja mysle tak samo bo moj tata ma akustyka i struny sa tak wysoko ze niemoge ich nacisnac nawet :) Tylko czy elektryczna normal czy basowa....elekt. ma 6 strun a basowa 4... 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 na klasycznej sie dosc latwo gra. wiem bo gram juz kolo 4 latek. brzmienie ma podobne do akustycznej bardziej niz np elektryczna [zwykla] ale to tez zalezy od strun itd. 1 slowem : klasyczna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 kurde....zaraz chyba mi sie pomylilo....czym sie rozni akustyczna od klasycznej 8O ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 akustyczna ma od razu 'przystawke' elektryczna , oraz regulacje .. pewnie sie myle , wiec prosze mnie oswiecic. ale sadze ze oprocz podlaczenia do wzmacniacza [dobrej jakosci podlaczenia i regulacji natezen dzwieku itd] to wiele roznic nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 to ja mam klasyka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 ahia , to spoko. z jakiego kraju/ jakiej produkcji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 DEFIL jest na niej napisane.... moim zdaniem klasyki sa kitowe.... ale nieznam sie.... chyba sproboje bassowej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 hm defil... nie znam. hiszpanskie sa dobre . podobno najlepsze. klasyk tysh fajny bo jak masz dobre struny to i solowki i akordy mozesz wywijac. bouree rulzz:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 defil = hiszpanska... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killah Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 akustyczna ma od razu 'przystawke' elektryczna , oraz regulacje .. pewnie sie myle , wiec prosze mnie oswiecic. ale sadze ze oprocz podlaczenia do wzmacniacza [dobrej jakosci podlaczenia i regulacji natezen dzwieku itd] to wiele roznic nie ma. ja nei gram osobiście ale paru kumpligra wiec sie troche nasłuchałem... otóż to jest elektro-akustyczna.... klasyczna ma taki sam - szeroki gryf na całej długości i nylonowe struny zazwyczaj a w akustycznej struny są metalowe i gryf się zwęża.... co do strun się mogę mylić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 co do strun to tez mi sie tak wydawalo. ale fakt faktem ze jest 'mieszancem' , i to cholernie drogim mieszancem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Hmm... ja mam elektryka , kumpel ma klasyczną, drugi ma akustyczną, i każdy z nas twierdzi że na moim elektryku najłatwiej grać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 kalsyk ma nylony i szerszy gryf, od akustyka a to cos, co sie podlacza pod wzmachol, to akustyczno elektryczna :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Hmm... ja mam elektryka , kumpel ma klasyczną, drugi ma akustyczną, i każdy z nas twierdzi że na moim elektryku najłatwiej grać. bo na elektryku najlatwiej.... elektryk wybacza bledy (zwlaszcza, jak pod efekt podepniesz) , a akusty/akusto-elektryk/kalsyk NIE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...