bronet Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Mam taki problem !. Staram sie juz od okolo 1,5 miesiaca zamowic pompke (najpierw byla to MJ 1000 , teraz szukam Seltz L-20) i nici. Z dnia na dzien tylko dostaje odpowiedzi ze za tydzien bedize dostawa od producenta ( dystrybutora) mijaja tygodnie a pompek nie ma. hmm. moze wiecie gdzie moge kupic pompke Seltz L-20 odrazu ? bez czekania ? bo polskie akwarystyczne sklepy takie jak . www.colisa.com.pl , www.um-um.pl moze i sa tanie ale co do realizacji zamowien to pozostawiaja wiele do zyczenia, bo co sie nie zapytam o jakas rzecz to na stanie nie maja. wielki minus dla tych ludzi !!! Myslalem ze najwiekszym problemem bedzie wybor pompki , ale najwiekszym problemem okazuje sie dostanie wybranego modelu pompeczki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 ja zlazłem połowe łodzi w poszukiwaniu pompki; udało mi sie znaleźć powerheda 402; spróbuj w sklepach zoologicznych, w marketach, itp; ppopytaj sie to moze ci sprowadza; powodzenia; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronet Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 myslisz ze nie szukalem ;] caly Lubin przeszukany. Nawet w Jankach kolo warszawy szukalem , i nie maja hmm jakis pech ? moze ktos by mi pomogl ? kaske wysle na konto ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 a nie chcesz mj1000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 No kryzys na te pompki. Leżały sobie pewnie spokojnie aż tu naraz znalazły inne zastosowanie i nie ma... Jak cos znajdę, bo sam poszukuje to dam znać i najwyżej zakupimy razem a dostarczę jak będe w Lubinie. Jestem co tydzień (kobitka). Jak cos upolujesz daj znać. Finalcell: ja z chęcią zakupie mj1000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Ja mam dostęp do PH 802, ale zdaza się ze trzeba poczekac tydzien na obecnosc pompki w hurtowni... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 a jakie masz teraz ceny tych pompek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 muszę sprawdzić - ostatnio były coś 104 zł... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 We Wrocku są pompeczki w Galerii w Kakadu (zoologiczny) ale PH802 za 179zł :lol: Ja sie naszukałem, ale w koncu u Mate'a zamówiłem i już :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 We Wrocku są pompeczki w Galerii w Kakadu (zoologiczny) ale PH802 za 179zł :lol: Ja sie naszukałem, ale w koncu u Mate'a zamówiłem i już :D no jak byles w najdrozszym sklepie we wrocku to co sie dziwisz trzeba bylo jechac na gielde zoologiczna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 We Wrocku są pompeczki w Galerii w Kakadu (zoologiczny) ale PH802 za 179zł :lol: Ja sie naszukałem, ale w koncu u Mate'a zamówiłem i już :D Chwilowy brak u Mate`a. Mam nadzieje chwilowy :( ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronet Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 a widzial ktos gdzies Hydor Seltz L-20 ??? jutro obdzwonie wszystkie sklepy w Legnicy moze sie cos znajdzie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 a widzial ktos gdzies Hydor Seltz L-20 ??? jutro obdzwonie wszystkie sklepy w Legnicy moze sie cos znajdzie ;]Spytaj też o mj 1000. Ja bede w sobotę we Wrocku to pochodzę po sklepach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 w olsztynie ph402 kosztuje 110zl. cena jest chora Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 We Wrocku są pompeczki w Galerii w Kakadu (zoologiczny) ale PH802 za 179zł :lol: Ja sie naszukałem, ale w koncu u Mate'a zamówiłem i już :D no jak byles w najdrozszym sklepie we wrocku to co sie dziwisz trzeba bylo jechac na gielde zoologiczna Mamy na mysli tę samą? Na Świebockim w niedzielę? Bo tam było z 8 stoisk z pompeczkami, ale... Aquaszut excluzive :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronet Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 no nie dzwonilem i nigdzie nie maja . same aquael i tego typu pompeczki, wiec legnica i lubin odpada jeszcze jest mala nadzieja bo babka powiedziala ze popyta w hurtowni ale cos to czarno widze . :cry: :cry: :cry: moze ktos gdzies widzial w swoim miescie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Dzisiaj kumpel pojechal do Jeleniej Góry. Poszuka. W hipernowej na stoisku z rybami zczaiłem akwarium wyczesane, dba o nie jakiś sklep akwarystyczny musze jeszczo to oblukać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Dzisiaj kumpel pojechal do Jeleniej Góry. Poszuka. W hipernowej na stoisku z rybami zczaiłem akwarium wyczesane, dba o nie jakiś sklep akwarystyczny musze jeszczo to oblukać. Raczej nie maja ale mam zamiar udac sie do jednego sklepu (wg. wskazowek jednej pani ze sklepu ze zwierzatkami :P) na ul. Wolnosci do pewnego sklepu ogrodniczego i nie tylko. Jak cos sie dowiem to dam znac :wink: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Chyba nawet wiem gdzie: jak idziesz w stronę cieplic po lewej stronie niedaleko za knajpą EPOKA w podwórku :). Jak beda mieli to pisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
animavili Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Wroclaw W sklepach nie znajdziecie,nawet nie radze chodzic szkoda nog. Do tej pory mnie bola.Na mj1000 robia wielkie oczy. Ten powerhead wymieniany tutaj gdzis widzialem(leclerk na zoologicznym i chyba galeria),ale ona 'bycza' jest. Szansa to gielda zoologiczna ...kazdy piatek w godzinach 12-17 (jakos tak chyba..kiedys dluzej byla) na terenie tarbudu (wiadukty na krakowskiej). Niestety ja w tych godzinach pracuje i nie dam rady sie wybrac. Co do sklepow internetowych to no coment..raczyli sie odezwac po 3tyg od zamowienia i to dopiera jak wyslalem maila z zapytanie co sie dzieje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Oblazlem dzis cala Jelonke i nigdzie nie ma tych pompek. Wszedzie tylko Aquaszuty :? :? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam L Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 A ja myślałem, że tylko w Częstochowie na pytanie o inne pompki niż Aquaszuty, robią duże oczy. Jedynie co udało mi się znaleść to Powerhead 402 za 104 zł. 8O Ale to jak dla mnie lekka przesada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepek Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 A próbowaliście w www.akwasklep.pl . Mają całkiem przystępne ceny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Przystępne??? raczej przestępne :) Jak ja dawno niewidziałem tego znaczka z twojego awatara :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepek Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Jesli mowicie, ze w sklepach maja ph402 za 104pln a ja w www.akwasklep.pl kupilem ph802 za 109 z przesylko to dla mnie ceny sa ok. Zwlaszcza ze w lublinie w sklepach albo nie wiedza o co chodzi albo maja tylko aquaele. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 http://www.akwarystyka.pl/ocean.php?sesja=1078232593 :) http://www.akwasklep.pl/cgi-bin/i-shop/i-s...ompyas&cart_id= :( Przedmiotem moich poszukiwań jest MJ 1000... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronet Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 ale Seltz L-20 nigdzie nie widac :( kurde to jest straszne ze kasa jest a towaru nie ma ! Historia lubi sie powtarzac , Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronet Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 dalej nic ! a jak tam u was ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 W tym sklepie link podałem wyżej złozyłem zamówienie i czekam. Jutro jadę do wrocławia pobuszuje trochę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyriC Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 Ja niedwano kupilem pompke Hydor Seltz L30 na www.colisa.com.pl w sumie na przesylke czekalem 5 dni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...