morfos Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 co jest nie tak z aquaelami :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronet Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 hmm co z nimi nie tak ... porownaj sobie parametry z pompkami hydora seltz l-20 lub L-30 albo maxi jet 1000 aquarium systems wnioski nasuwaja sie same a pozatym poczytaj forum to sam sie przekonasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronet Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 i jak tam panowie . ? macie jakies pomysly z kupnem Hydora Seltz L-20 ? bo ja juz nie mam sil ...... moze ktos wie w jakim miescie je maja ? ? ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 www.colisa.com.pl a tu niemają??? W tamtym sklepie brak odzewu... :( Znudzilo mi się szukanie i kupiłem zasiłkę. Mam na oku sklep w Złotoryji koło PKS będe jechał do Lubina to zajdę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronet Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 www.colisa.com.pl a tu niemają??? W tamtym sklepie brak odzewu... :( Znudzilo mi się szukanie i kupiłem zasiłkę. Mam na oku sklep w Złotoryji koło PKS będe jechał do Lubina to zajdę... i jak ??? ... zapewne lipa ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 Niewiem, kobitka jechała do Świeradowa :) Jadę w sobote to się o zapytam o tego Hydora. MJ 1000 sa już u Mate`a więc ja tam zakupie razem z pojemnikiem. Kasę będe miał jednak 22 dopiero :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr.y Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 a może ktoś coś słyszał o pompkach JBL podobno som bardzo ciche bo używane do akwarium w sypialni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 Ja słyszałem tylko o bardzo dobrych, bo głośnych zestawach nagłaśniających tej firmy :) Link do międzyinnymi tych pompek masz na tej stronie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr.y Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 ludzie popytajce na forum od rybek itp :) oni na pewno coś wiedzą i znaja więcej sklepów oraz powiedzą ile cos może kosztować i może gdzie jest nataniej :) ja usz takiego forum szukam jak coś znajdę to napisze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr.y Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 no i siem dowiedziałem że pompki JBL som ciche szczególnie te napowietrzające (nie dla nas :( ) podobno jednak te zwykłe też niczego sobie - a cena nawet przystępna ok 100 zł za 1000 l/h jak ktos to kupi to nich napisze jakie ma wrażenia ja cierpiąc na brak kasy z powodu moda na razie się powstrzymam od zakupu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronet Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 a ja cierpie na brak towaru a kase za to mam . komuna . masz link do takiego forum akwarystycznego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 bronet- ty szukasz hydora tylko czy mj tez moze byc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr.y Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 na stronie www.akwarystyka.pl jest taka śmiszna wyszukiwarka do list dyskusyjnych i tam wpisałem pompka i mi wyszło troszkie postów tak że jest w czym przebierac bo dużo z nich dotyczy pracy pompek (ale również bżeczyków - znaczy pompek napowietrzajacych więc trza uważać :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBiAs Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 A co sadzicie o AquaSzucie P0-001?? 2000l/h 30W a cena to 160 zl...troche duzo ale jak za takie parametry to sie napewno oplaca. A pozatym to jest cena u Mate w zoologicznych moze byc taniej. Mam zamiar kupic ta pomke do mojego WC, wiec jak cos o niej wiecie to powidzcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronet Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 bronet- ty szukasz hydora tylko czy mj tez moze byc? hmm raczej Hydora Seltz L-20 albo Hydora Seltz L-30 no ale Mj 1000 w ostatecznosci moze byc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...