que_pasa Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 ktoś już miał nav 2003, właśnie znalazłem to na jakiejś warezowni, mogę komuś podesłać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micias Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Podeslij adresik tego warezika, bylbym bardzo wdzieczny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 a ja to nie?? :) więc ja również proszę Ciebie o linka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 co wy pierniczycie - jak do tej pory jest tylko wersja BETA - looknijcie tu http://mojepc.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 ktoś już miał nav 2003, właśnie znalazłem to na jakiejś warezowni, mogę komuś podesłaćja tez sie zalapie na link'a :?: :?: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 ftp://ftp.symantec.com/misc/sabu/nav2003b...eta/Nv930td.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 To jest akurat Beta , i nie dziala Live Update trzeba to robic z pliku , pozatym wszystko jest oka . A... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 To jest akurat Beta , i nie dziala Live Update trzeba to robic z pliku , pozatym wszystko jest oka . Tak to jest beta bo nie ma finalnej wersji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeKaeM Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 Dzieki za linka:))) super... Ciekawe, czy nadal laczy partycje:)) :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...