Timm Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Witam! Postanowilem w koncu ogladnac jakis film wykorzystujac mojego radka i jego wyjscie s-video. Pozyczylem od kolegi kabel orz przejsciowke z s-video na chincha. Nastepnie polaczylem komputer z tv i co i wielkie G... Nie wiem co moze byc nie tak jak ktos wie to neich pomoze :(... Moze jest jais program do radka w stylu tv tool jak dla nvidi. Ja wchodze do ati control panell i w zakladce display tak jak by nie widzial tv. Jesli to sie w jakis inny sposob wlacza lub nalezy cos doinstalowac to bede wdzieczny za pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianosz Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 :arrow: po pierwsze: przeinstaluj jeszcze raz sterowniki; :arrow: po drugie: jak to nie pomoże tzn. że kabel albo wyjscie video na twoim radku8500 padło; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...