beavisek Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Bardzo denerwuje mnie ostatnio placenie rachunków TPSA :D Tzn denerweju mnie to ze placi sie poł banki tylko za to ze jestem do nich przylaczony. Weicej korzystamy zkomorki ale warto miec telefon stacjonarny. Tylko ze malo dzwonimy i bez sensu placic ten abonament. Czy w konurecnji tez jest abonament? Ale mzoe mniejszy. Pomozice bo w ogole nie oreintuje sie na rynku? :cry: Jak wyglada sprawa z Netią i tym nowym TELE2 czy jakos tak? Dzieki z gory za wszystkie porady i wskazowki. pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Jeśli chodzi ci o rozmowy lokalne to imho można zmniejszyć sobie abonament u tepsy (przecież mozna wybrac inne nie tylko standardowy, jeśli mało kożystacie to się opłaca). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 tele2 to spolka-corka telepsa... z deszczu pod rynne ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 tele2 to spolka-corka telepsa... z deszczu pod rynne ;] dokladnie;] jezeli juz to dowiedz sie czy mozesz zmienic na netie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 tele2 to spolka-corka telepsa... z deszczu pod rynne ;] dokladnie;] jezeli juz to dowiedz sie czy mozesz zmienic na netie... Albo na Dialog Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Ja sie tylko modle az ten ich zafajdany monopol sie skonczy. No coprawda sa juz niezalezni operatozy ale wiekszosc z nich ma podobne ceny albo takie same. Bo najczesciej dzierzawia kabelki os telepsa. A Netii u mnie w miescie nie ma wiec Kupa. Ciekawe jak dlugo przyjdzie mi sie z nimi uzerac. I to dzieki tepsie mamy takie ceny za net bo oni trzesa calym netem w polsce no moze poza malymy wyjatkami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 No u mnie na osiedlu jest już Dialog. Co prawda od 4 lat na pytanie "Kiedy będe się mógł przełączyć" Słyszałem "Za pół roku". Niedawno kupali, mają własne studzienki :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firefl00d Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Ale Tele2 nie jest córką-spółką TP s.a. Tele2 jest szwedzką firmą, która może sobie kupić TP s.a. jako spółkę-córkę, ponieważ w roku 2002 Tele2 miało cashflow o wysokości 2.9 mld USD. Działają oni w całej UE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 TP SA jest już kupiona przez France Telecom (przynajmniej pakiet większościowy), także Tele 2 raczej już jej nie kupi :wink: :P . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...