marcellus Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Witam :) Uzywam MyIE2 i nie wiem czy ktos sie spotkal z takim... bugiem? Otoz nie sciagaja mi sie czasem wszystkie obrazki ze stron. I to sa rozne strony, zarowno te ktore odwiedzam codziennie jak i zupelnie nieznane ;) Na przyklad na tym forum dosyc czesto nie wyswietla mi sie ikonka/grafik po lewej stronie tematu ktory pokazuje czy sa w danym watku nowe odpowiedzi czy nie... i analogicznie wlasciwie do wszystkich stron www :/ Jesli ktos sie spotkal z tym problemem to b.prosze o wsparcie techniczne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Nie sądze zeby to była wina MyIE, bo przecież to jest w zasadzie IE+dodatkowe funkcje. A co do tego ze nie wyswietla ci grafiki na forum to robi sie tak czasem pod kazdą przegladarką i jest to raczej spowodowane działaniem sieci. U mnie sie tak własnie robi kiedy siec mi działa wolniej niz zwykle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Cytat Nie sądze zeby to była wina MyIE, bo przecież to jest w zasadzie IE+dodatkowe funkcje. A co do tego ze nie wyswietla ci grafiki na forum to robi sie tak czasem pod kazdą przegladarką i jest to raczej spowodowane działaniem sieci. U mnie sie tak własnie robi kiedy siec mi działa wolniej niz zwykle.Po IE wlasnie dziala idealnie :) Tak samo pod Opera... pod Firebird, etc. a lacze u mnie nie sadze, zeby bylo problemem... Dlatego mnie to dziwi :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaro120 Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Używam MYIE2 może masz filtr na reklamy tak zaprogramowany że blokuje ci te obrazki bo uważa je za niepotrzebne reklamy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Cytat Używam MYIE2 może masz filtr na reklamy tak zaprogramowany że blokuje ci te obrazki bo uważa je za niepotrzebne reklamy A inne obrazki mogłeś niechcący dodać do filtra; w menu kontekstowym masz opcje od tego. Sprawdź filtry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...