rout Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 taki maly OT. znacie moze jakis progs ktory sciaga TYLKO muze? [mowa tu oczywiscie o p2p] wiem ze bylo , ale pewnie nic konkretnego bym nie znalazl. od razu mowie ze w gre nie wchodzi kazaa, dc , emule,torrent rowniez. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 moze soulseek ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 mam blad jak daje connect w soulseeku. spotkal sie ktos z tym? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 dokladnie to jest : ''could not resolve server adress. if your internet connection is up, this might be a temporary problem with your name resolution service. pls try again later" to jest wina soulseeka czy cos z moja siecia nie tak? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 nom wlasnie ja to tez mam ale nie zglebialem tematu o co chodzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 moze active/passive ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 a znacie moze jeszcze jakies progsy do sciagania muzy? cos w stylu ala audiogalaxy? [R.I.P] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Chyba trochę przeginacie jednak. Co ten topic miał na celu? Zrobienie kolejnego flame'a? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...