YoSHi Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Witam - mam dobra ciekawostke - otoz mam pozyczone kingstony PC333 ktore chodza max ok 450 (no stable w temp pokojowej) - jednak wlasnie odkrylem bardzo ciekawa rzecz - otoz te pamieci chodza tym lepiej im NIZSZE JEST ICH NAPIECIE - na 2.8V nie chodza na 220 prime - na 2.7V juz tak a na 2.6V wlasnie jade na 221 i jest dobrze - a na 2.8V przy 221 mialem zwis kompa - moze ktos mi to wytlumaczy :) - zaraz robie testy wyzej niz 221 - niestety nizej z napieciem niz 2.6V nie moge na abicie - moze downVmem mod :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 hheh niezle wybredne te pamiatki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 moze zawysoko temp...sprobuj dac wyzsze napiecie i nawiew 80x80... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Witam - mam dobra ciekawostke - otoz mam pozyczone kingstony PC333 ktore chodza max ok 450 (no stable w temp pokojowej) - jednak wlasnie odkrylem bardzo ciekawa rzecz - otoz te pamieci chodza tym lepiej im NIZSZE JEST ICH NAPIECIE - na 2.8V nie chodza na 220 prime - na 2.7V juz tak a na 2.6V wlasnie jade na 221 i jest dobrze - a na 2.8V przy 221 mialem zwis kompa - moze ktos mi to wytlumaczy :) - zaraz robie testy wyzej niz 221 - niestety nizej z napieciem niz 2.6V nie moge na abicie - moze downVmem mod :P moje Kingstony chodza na 2,9V stable w prime a na 2,8V wykladaja sie przy pierwszym tescie prima :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 moze zawysoko temp...sprobuj dac wyzsze napiecie i nawiew 80x80...Tez bym za tym obstawal. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 eee na pamieciach sa radiatorki Tt - i na to dmucha volcano bo na tej plycie zeberka sa w poziomie wiec to nie to raczej - mam wrazenie ze ma to jakis zwiazek z chipsetem poniewaz 225 to juz koniec jego mozliwosci - a mialo byc tak pieknie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 moze inne napiecia ci ida w dol podczas podnoszenia vddr ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 223@2.6V ale chipset wymagal podniesienia na 1,7V z 1,6V - prime stable - na 2.8V nie wchodzil do windy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Frost Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 A jak miałeś pamięci na 220MHz to dawałeś proca wyżej. Może zasilacz bnie wytrzymuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 ?? nie qmam - na razie zrobilem 2480@225 - screen na zawodach w superpi - noc cooling :) - jutro prawdopodobnie bedzie antec TP 480W wiec zobczymy co sie zmieni :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...