eses. Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Jesli sadzicie ze rotten jest obrzydliwy to nie widzieliscie oOkrisha. :) Tam maja taki material ze nawet najwiekszego twardziela doprowadzi do mdlosci i oslabienia. Qr, na sama mysl co tam widzialem czuje babelki w brzuchu. :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 niegdys odwiedzalem czesto strone : Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 (ciach) I denerwują mnie ludzie którzy publicznie pokazują te zdjęcia. Jak kogoś kręcą trupy i zmasakrowane ciała to niech sobie ustawi je jako tapęte i cieszy się sam. koniec dokladnie, jak ich to bawi to niech zaczna na sobie cwiczyc coby lepiej wypasc (noz, zyletka, gwozdzie - cokowiek) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Jesli sadzicie ze rotten jest obrzydliwy to nie widzieliscie oOkrisha. :) Tam maja taki material ze nawet najwiekszego twardziela doprowadzi do mdlosci i oslabienia. Qr, na sama mysl co tam widzialem czuje babelki w brzuchu. :?Daj adres - zobacze czy jestem twardy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 nienawidze rottena. miałem 12 lat i w .NET (taki magazyn komputerowy) był artykuł o nim, tyle że zdjęcia pokazywały że to jakać strona z żartami, śmiesznymi zdjęciami a natknąłem się na PATHO "a murdered child never sleeps"(jakoś tak). Odtąd nigdy nie wchodze na rottena. I denerwują mnie ludzie którzy publicznie pokazują te zdjęcia. Jak kogoś kręcą trupy i zmasakrowane ciała to niech sobie ustawi je jako tapęte i cieszy się sam. koniec ten na emblemacie to TY???fajny masz dresik... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 nienawidze rottena. miałem 12 lat i w .NET (taki magazyn komputerowy) był artykuł o nim, tyle że zdjęcia pokazywały że to jakać strona z żartami, śmiesznymi zdjęciami a natknąłem się na PATHO "a murdered child never sleeps"(jakoś tak). Odtąd nigdy nie wchodze na rottena. I denerwują mnie ludzie którzy publicznie pokazują te zdjęcia. Jak kogoś kręcą trupy i zmasakrowane ciała to niech sobie ustawi je jako tapęte i cieszy się sam. koniec ten na emblemacie to TY???fajny masz dresik... :DJak na moje oko, to koles z klipu madonny 'music' Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 nienawidze rottena. miałem 12 lat i w .NET (taki magazyn komputerowy) był artykuł o nim, tyle że zdjęcia pokazywały że to jakać strona z żartami, śmiesznymi zdjęciami a natknąłem się na PATHO "a murdered child never sleeps"(jakoś tak). Odtąd nigdy nie wchodze na rottena. I denerwują mnie ludzie którzy publicznie pokazują te zdjęcia. Jak kogoś kręcą trupy i zmasakrowane ciała to niech sobie ustawi je jako tapęte i cieszy się sam. koniec ten na emblemacie to TY???fajny masz dresik... :DJak na moje oko, to koles z klipu madonny 'music'a na moje to z jakiegos filmiku ali g ale nie jestem pewien bo tego nie ogladalem a zdjecia to katastrofa, widzialem 1 i mi styknie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 nienawidze rottena. miałem 12 lat i w .NET (taki magazyn komputerowy) był artykuł o nim, tyle że zdjęcia pokazywały że to jakać strona z żartami, śmiesznymi zdjęciami a natknąłem się na PATHO "a murdered child never sleeps"(jakoś tak). Odtąd nigdy nie wchodze na rottena. I denerwują mnie ludzie którzy publicznie pokazują te zdjęcia. Jak kogoś kręcą trupy i zmasakrowane ciała to niech sobie ustawi je jako tapęte i cieszy się sam. koniec ten na emblemacie to TY???fajny masz dresik... :DJak na moje oko, to koles z klipu madonny 'music'a na moje to z jakiegos filmiku ali g ale nie jestem pewien bo tego nie ogladalem a zdjecia to katastrofa, widzialem 1 i mi styknie ja nie wiem czy z teledysku czy co bo nie dres i nie ogladam wiec nie wiem oOkrish czy jak to tam - hej zapodaj lynka chetnie tez przetestuje sie - najwyzej na prv podeslij Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysioo Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 co wy ludzie nie czaicie aliego g ??? prowadzil nawet audycje w mtv bciach!akasha :D a tego linka tez bym chetnie wzial :> pokaz czego nie wytrzymaja twardziele :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 co wy ludzie nie czaicie aliego g ??? prowadzil nawet audycje w mtv bciach!akasha :D a tego linka tez bym chetnie wzial :> pokaz czego nie wytrzymaja twardziele :wink: a ja nie wiem co to za costam g?!?!jakis dresiaz czy co nie wiem o co wam chodzi wogle przestancie juz o nim gadac bleeeeeeeeee Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 oki a kto mi powie skad jest avatar jaki ma rysioo ;) powiem tylko ze to reklama Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 oki a kto mi powie skad jest avatar jaki ma rysioo ;) powiem tylko ze to reklama WAZUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUP ;) :P O ile dobrze pamietam to jest to reklama budwajzera (nie wiem jak sie pisze wiec napisalem tak jak sie czyta :P ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 tak to wlasnie reklama...... what's up? ]:-> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eses. Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Poszly linki na priv, czekam na opis wrazen. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Poszly linki na priv, czekam na opis wrazen. :PJakbyś mógł mi też daj linka z chęcią zobacze co może być bardziej obrzydliwe niż Rotten. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eses. Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Ostatnia osoba ktorej poslalem prv z linkiem. Niech trojca sie wypowie na temat materialu. :) Aby uprzedzic Wasze pytania - stronke z nam z innego forum, przyuwazylem nim link zostal skasowany. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 no coz nawet jeszcze nie wchodzilem tam - poczekam az bede SAM W DOMU :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 A ktos byl na shitcity??? Jak nie to zapraszam. Bardzo ciekawe zdjecia maja (jak sama nazwa wskazuje). Mi to kumpel powiedzial. Akurat jadlem szarlotke to sie malo nie pozygalem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Qwa co za zboczeni ludzie....;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysioo Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 oki a kto mi powie skad jest avatar jaki ma rysioo ;) powiem tylko ze to reklama WAZUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUP ;) :P O ile dobrze pamietam to jest to reklama budwajzera (nie wiem jak sie pisze wiec napisalem tak jak sie czyta :P ) TRUE-pewnie ze budweiser whasssssuuup :PPP eeeee ja prosilem o linka i nie dostalem i to juz wczesniej :(:(:(:(:(:(:(:( ja chce linka !!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 i jak z tą stroną , twardziele wytrzymali? P.S. na avaltarku jest ALI G, a takiego dresika nie można w polsce nigdzie dostać(szukałem) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 chyba wszyscy zemdleli i sie jeszcze nie obudzili :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysioo Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 e tam nie nadzwyczajna stronka troche za duzo trupow praktycznie same trupy ale nie ma takich zdjec zeby az tak przerazily :? rotten ma fajniejsze zdjecia :wink: nie ma powodow do omdlec :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eses. Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Jakie zdjecia? FILMY! FILMY! Przeciez ja ciagle o filmach. :P Znajdz film gdzie na zywca czerep bagnetem oddzielaja od reszty ciala. Bleh. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 dla mnie to jest po prostu chore i szkoda na to czasu ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 jak znajdziecie ten filmit o obdzieraniu ze skury to mozecie podeslac ????? i jakies super (waszym zdaniem ciekawe) fotki ???? silna wola.........ehmmmmm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 oki a kto mi powie skad jest avatar jaki ma rysioo ;) powiem tylko ze to reklama WAZUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUP ;) :P O ile dobrze pamietam to jest to reklama budwajzera (nie wiem jak sie pisze wiec napisalem tak jak sie czyta :P ) TRUE-pewnie ze budweiser whasssssuuup :PPP eeeee ja prosilem o linka i nie dostalem i to juz wczesniej :(:(:(:(:(:(:(:( ja chce linka !!!! dla niego to nie dawajcie :lol: bede sobie siedzial przed kompem jadl obiad.. a on na gg zacznie mi obrazki wstawiac 8) takie lub inne :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 no coz jeszcze sie nie pozygalem z powodu tych stron chociaz wczoraj sie kotlettem zatrulem i mialem jazde bleeeeeee rozmowa z wielekim uchem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 thx za adresy tak wogle nie znalem wszystkich Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zamykam topic, umieszczajacych adresy WWW jakie wykasowalem ostrzegam ! Owocek czeka na takich zboczencow ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...