Skocz do zawartości
que_pasa

co trzeba zrobić aby dostać bana na forum

Rekomendowane odpowiedzi

Jesli sadzicie ze rotten jest obrzydliwy to nie widzieliscie oOkrisha. :) Tam maja taki material ze nawet najwiekszego twardziela doprowadzi do mdlosci i oslabienia. Qr, na sama mysl co tam widzialem czuje babelki w brzuchu. :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(ciach)

I denerwują mnie ludzie którzy publicznie pokazują te zdjęcia. Jak kogoś kręcą trupy i zmasakrowane ciała to niech sobie ustawi je jako tapęte i cieszy się sam. koniec

dokladnie, jak ich to bawi to niech zaczna na sobie cwiczyc coby lepiej wypasc (noz, zyletka, gwozdzie - cokowiek)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli sadzicie ze rotten jest obrzydliwy to nie widzieliscie oOkrisha. :) Tam maja taki material ze nawet najwiekszego twardziela doprowadzi do mdlosci i oslabienia. Qr, na sama mysl co tam widzialem czuje babelki w brzuchu. :?

Daj adres - zobacze czy jestem twardy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nienawidze rottena.

miałem 12 lat i w .NET (taki magazyn komputerowy) był artykuł o nim, tyle że zdjęcia pokazywały że to jakać strona z żartami, śmiesznymi zdjęciami a natknąłem się na PATHO "a murdered child never sleeps"(jakoś tak). Odtąd nigdy nie wchodze na rottena. I denerwują mnie ludzie którzy publicznie pokazują te zdjęcia. Jak kogoś kręcą trupy i zmasakrowane ciała to niech sobie ustawi je jako tapęte i cieszy się sam. koniec

ten na emblemacie to TY???fajny masz dresik... :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nienawidze rottena.

miałem 12 lat i w .NET (taki magazyn komputerowy) był artykuł o nim, tyle że zdjęcia pokazywały że to jakać strona z żartami, śmiesznymi zdjęciami a natknąłem się na PATHO "a murdered child never sleeps"(jakoś tak). Odtąd nigdy nie wchodze na rottena. I denerwują mnie ludzie którzy publicznie pokazują te zdjęcia. Jak kogoś kręcą trupy i zmasakrowane ciała to niech sobie ustawi je jako tapęte i cieszy się sam. koniec

Jak na moje oko, to koles z klipu madonny 'music'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nienawidze rottena.

a na moje to z jakiegos filmiku ali g ale nie jestem pewien bo tego nie ogladalem

a zdjecia to katastrofa, widzialem 1 i mi styknie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nienawidze rottena.

a na moje to z jakiegos filmiku ali g ale nie jestem pewien bo tego nie ogladalem

a zdjecia to katastrofa, widzialem 1 i mi styknie

ja nie wiem czy z teledysku czy co bo nie dres i nie ogladam wiec nie wiem

oOkrish czy jak to tam - hej zapodaj lynka chetnie tez przetestuje sie - najwyzej na prv podeslij

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co wy ludzie nie czaicie aliego g ??? prowadzil nawet audycje w mtv bciach!akasha :D  

a tego linka tez bym chetnie wzial :> pokaz czego nie wytrzymaja twardziele  :wink:

a ja nie wiem co to za costam g?!?!jakis dresiaz czy co nie wiem o co wam chodzi wogle przestancie juz o nim gadac bleeeeeeeeee

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oki a kto mi powie skad jest avatar jaki ma rysioo ;)  

powiem tylko ze to reklama

WAZUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUP ;) :P

O ile dobrze pamietam to jest to reklama budwajzera (nie wiem jak sie pisze wiec napisalem tak jak sie czyta :P )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O ile dobrze pamietam to jest to reklama budwajzera (nie wiem jak sie pisze wiec napisalem tak jak sie czyta :P )

TRUE-pewnie ze budweiser whasssssuuup :PPP

eeeee ja prosilem o linka i nie dostalem i to juz wczesniej :(:(:(:(:(:(:(:(

ja chce linka !!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

TRUE-pewnie ze budweiser whasssssuuup :PPP

eeeee ja prosilem o linka i nie dostalem i to juz wczesniej :(:(:(:(:(:(:(:(

ja chce linka !!!!

dla niego to nie dawajcie :lol: bede sobie siedzial przed kompem jadl obiad.. a on na gg zacznie mi obrazki wstawiac 8) takie lub inne :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...