Henius Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 a mianowicie podczas pracy w win Xp myszka zaczyna mi nagle wariowac i wlaczac wszystko co sama zaznaczy itd mysza jest zwykla pod ps2 bez zadnych bajerow tylko dwa przyciski. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Kabel uszkodzony, skróć , pomoże. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henius Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 mam go obciać? w starej myszce tez tak bylo ale nie wiem zadnej przedluzki do niego nie mam..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Cytat mam go obciać? w starej myszce tez tak bylo ale nie wiem zadnej przedluzki do niego nie mam..... 1.Rozkręć myszke 2.Utnij 5cm kabla (przy myszce) 3.Przylutuj go na nowo do wtyku (w myszce) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Cytat Cytat mam go obciać? w starej myszce tez tak bylo ale nie wiem zadnej przedluzki do niego nie mam..... 1.Rozkręć myszke 2.Utnij 5cm kabla (przy myszce) 3.Przylutuj go na nowo do wtyku (w myszce) dokłądnie też tak miałem i uratowałem myszkę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...