Henius Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 moze byc przyczyna zwisu kompa po wlaczeniu. Po tym 1 zwisie lub zrestartowaniu kompa chodzi ok przez wiele godzin. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 co ma wiatrak do zwisu :? moze byc pare przyczyn takiego zwisu np cos z pamiecia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzes Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Mojemu qmplowi też komp sie nie chciał włączać od razu, coś mu sie waliło i dopiero po jakimś czasie zaczynał chodzić. okazało sie że coś nie tak było z kartą graficzną, wymienił i problem zniknął. A może faktycznie pamięci zwalone, albo jakiś wirusik czy coś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIRTHYFRANK Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 A ja miałem tak.... Podłączyłem dodatkowe dwa wentyle na 5V od HDD, komp się włączył a potem wyłączył :) Po następnym uruchomieniu zaczął wydawać z siebie dziwine dzwięki więc go wyłączyłem. Odłączyłem całkowicie zasilanie na jakieś pięć sek. Włożyłem kabel odpalam kompa i mam komunikat że komputer został wyłączony z powodu przegrzania procesora :) Wszystko chodzi dobrze, ale nie wiem co to mogło być!!! Procesor to P4 2.8 HT Płyta to D865PERL ... też oczywiście INTEL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henius Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 pamieci sa dobre, sprawdzalem u kumpla a co do wiatraka na procku nie jest pewien. Jak wgralem program winbod hardware doctor wyskakuje mi komunikat ze pokrywa od kompa nie jest zamknieta i nie wiem co robic ;) po restarcie oczywiscie wszystko dziala jak nelzy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 spruboj z innym coolerem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 a moze zle zalozyles wiatrak? to jest cooler na cpu? jesli tak to duze prawdopodobienstwo ze jest zle zalozony i proc sie przegrzewa. jak nie to nie wiem.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henius Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 ale jak moze sie przegrzewac jak pozniej normlanie chodzi nawet 10 godzin bez restartu???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 a to jest amd czy intel? bo jak intel to on jest wytrzymaly skurczybyk. do 110 widzialem wytrzymuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henius Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 amd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...