Azzazel Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Ktorego geforce wybrac rozwazam 2 mozliwosci MSI 4200 128MB SVideo TV I/O z ramem 4ns czy Gainward 4200 64 MB PP GS 3.3ns na PCB od 4600 czy podkrecony Gainward bedzie sie lepiej sprawowac od MSI z 128 ramu ???? jak uwazacie :) bo ja juz sam nie wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 i taki post też już na oślej łączce leży, czy też został tam przez autora od razu wstawiony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 pytanie do admina i moderatorów, czy ten post wy przenieśliście na oślą, czy go autor sam tu wstawił, ps. jeśli to wy , (nie twierdzę) to dajcie luz, to pierwszy post kolesia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 jak widać moje pytanie zostało bez odpowiedzi potwierdziła się moja teza że jak moderatorzy i admini są potrzebni to ich nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azzazel Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Odpowiem tobie na pytanie ja go sam tutaj umiescilem nikt go tutaj nie umieszczal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 ja bym wybral gainwarda, ale czemu ten post nie na hardware ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Msi ma duzo gierek i softu a 128mb nie ma sensu bo nic nie daje ! "Gayworyld" ma szybsze pamiatki i jest na pcb od 4600 Wiec chyba lepiej ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> "GAYWORYLD'a" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Bierz Gainwarda !!!! Nie bierz MSI !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Gainward :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 jak widać moje pytanie zostało bez odpowiedzi potwierdziła się moja teza że jak moderatorzy i admini są potrzebni to ich nie ma Moderatorzy maja tez inne zajecia (praca, zycie prywatne). Osla Laczka jest moderowana tylko przez 2 osoby z czego jedna wyjechala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 jak widać moje pytanie zostało bez odpowiedzi potwierdziła się moja teza że jak moderatorzy i admini są potrzebni to ich nie ma Moderatorzy maja tez inne zajecia (praca, zycie prywatne). Osla Laczka jest moderowana tylko przez 2 osoby z czego jedna wyjechala. a podobno miała być nie moderowana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 a podobno miała być nie moderowana Ale sa pewne granice. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 a podobno miała być nie moderowana Ale sa pewne granice. zam piszesz że nie było cię 3, 5 dnia, nie znasz za bardzo sprawy więc nie dyskutuj na ten temat, dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREE_USER Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 Mam tego Gainwarda i to nie taki znowu wypas (bież ni bież śmiechu warte :wink: ) Zastanów się dobrze czy ten MSI nie jest lepszym wyborem od wychwalanego tu gó...a Gainwarda Do karty dostajesz : 7 in 1 Games Collection ◊ Ballistics Demo ◊ Tom Clancy's Rogue Spear-Black Thorn Demo ◊ Tom Clancy's Ghost Recon Demo ◊ Comanche 4 Demo ◊ Fallout Tactics Demo ◊ Swat 3: Close Quarters Battle Demo ◊ Serious Sam: The First Encounter a Gainwarda nic bo płytka ze sterami jest przestarzała i zbędna jak wiadomo :-> MSI da ci : S-Video extended line (1.8m) 9-pin Mini-extended connector to 4 port Video connector DVI to VGA connector A Gainward nic chyba że kupisz wersje XP z XP kasy :-) Ale jeśli grafa tylko do gierczenia to trafny wybór i dlatego ją mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 zam piszesz że nie było cię 3, 5 dnia, nie znasz za bardzo sprawy więc nie dyskutuj na ten temat, dobrze Nie widze zwiazku miedzy moim wyjazdem a Twoim lamaniem regul. EOT tutaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 :twisted: :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...