Skocz do zawartości
WhiteOwl

MSI TV@nywhere - plisss kłopoty z dźwiękiem

Rekomendowane odpowiedzi

Hejka!

Od paru dni jestem "szczęśliwym" posiadaczem karty tv - MSI TV@nywhere z tunerem radiowym. Radio działa - sprawdzałęm, pięknie. Obraz jest, też super, ale przy tym dźwięk to tylko takie dziwne pukanie cyklicznie powtarzające się. O co tu chodzi?

Przybliżę, że moja antena jest sprzężona anteną radiową, wszystko idzie przez jakiś wzmacniacz antenowy, ale po dołączeniu do telewizora jest w porządku - czysty obraz z dźwiękiem. Nie wiem już gdzie szukać usterki. Czy możliwe, że karta jest w porządku, ale jest w antenie jakieś zwarcie, czy zakłócenia? Ale przecież na telewizorze jest wszystko ok. Przestawiałem też kartę w inny slot psi i to samo, wyjąłem nawet wszystko oprócz grafiki i podłączyłęm samą tv i to samo. Proszę o pomoc, będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam srd.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh. Sam mam opowiedź na swój problem, a jak ktoś miałby podobny to sobie poczyta. A więc problemem jest odtwarzanie dźwięku w Pal_B (czyli w naszym polskim systemie). Producent zrobił na swojej stronie poprawkę, bo trochę skopsał swoje oprogramowanie. Teraz na nowych driverach dźwięk się nie krzaczy i jest ok. Podaję jakby co link:

http://www.msi.com.tw/program/support/driv...ail.php?UID=460

Pozdrawiam. Hej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...