_Grzesio_ Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Witma wszystkich !! Mam takie pytanko czy ktos spotkal sie z tak przejsciówka: IDE - IEEE 1394 ?? Jezeli tak to bardzo byl bym wdzieczny za informacje gdzie mozna ja kupic. Ewentualnie jakis schemacik. :) Pozdrowionka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 chcesz podpiąć dysk pod FireWire czy urządzenie firewire pod taśme IDE :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Grzesio_ Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Chce podłączyc zwykła nagrywarke po laptopa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Chce podłączyc zwykła nagrywarke po laptopa. to IMO masz 2 wyjscia kupic: - zewnetrzna obudowe 5.25 FireWire - zewnetrzna obudowe 5.25 USB 2.0 (o ile masz taki w laptopie, jak masz USB 1.1 to max predkosc nagrywania 4x przynajmniej taka jest optymalna w przypadku Plextora Premium-U zebysie nie wlaczal Burn-Proof, ewnetulanie mozna kupic karte PCMCIA USB 2.0) (sa tez dostepne obudowy Combo - USB 2.0 & FireWire) chyba USB zapewni wieksza funkcjonalnosc - wiecej programow do nagrywania obsluguje ten standard (ale moge sie mylic) - na 100% NERO - a i zazwyczaj obudowy USB sa tansze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=7123&sid=1 http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=5315&sid=1 załatwiłem najpierw dla kumpla USB 2.0 - ale jego lapciak nie miał USB 2.0 tylko 1.1 więc wymieniłem na FireWire i spokojnie nagrywa z 40x. Ta firewire wygląda identycznie jak ta w teście :arrow: http://ocm.pl/artykuly.php?game=kieszen-usb2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 chyba USB zapewni wieksza funkcjonalnosc - wiecej programow do nagrywania obsluguje ten standard (ale moge sie mylic) - na 100% NERO - a i zazwyczaj obudowy USB sa tansze :) benek - z firewire nie ma problemów - też wykrywa normalnie napęd - np. nero wypala bez problemów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 benek - z firewire nie ma problemów - też wykrywa normalnie napęd - np. nero wypala bez problemów nie wiem bo nie bawilem sie obudowa FireWire :( tylko Plextorem Premium-U - w gruncie rzeczy zwykly naped w firmowej obudowie USB 2.0 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Grzesio_ Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Dzieki chłopaki przyszedl czas na zbieranie kasy :( bo bez nagrywarki to nie zycie. Pozdrowionka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...