Kubasik Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 co myslicie o załozeniu huba na direct connect ??bylby to hub Tweaka moglby go zalozyc ktos kto sie na tym zna :) moglibysmy sobie wchodzic i sciagac od siebie jakies dane :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 nie głupi pomysł... popieram Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 ja jestem jak najbardziej za Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Ja też mamy drużyne w SETI, hub też się przyda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 hmmm szerzenie piractwa ?? oficjalnie mozecie o tym zapomniec marco napewno na oficjalnym serwerze tweaka tego nie postawi no chyba ze postawicie nieoficjalnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Ja moge postawic ale mam upload tylko 20Kb/s za jest to ze pc chodzi 24h na 24h a za nie nie mam zielonego pojecia jak to zrobic. przestrzen dyskowa to 160Gb w tym wolne 80gb procek amd xp2600 i 512ddr 333mhz jak sie to nadaje nie ma problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 To niewypali... założyciele TWEAKa i jego ADMINI są zbyt znani przez różne firmy które jak by się o tym dowiedziały to mogły by TWEAK zaskarżyć do SĄDU o PIRACTWO... chociaż może i by tak niebylo ale już taki pomysł padł na innym forum i założyciele powiedzieli "NIE" bo to będzie PIRACTWO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 To niewypali... założyciele TWEAKa i jego ADMINI są zbyt znani przez różne firmy które jak by się o tym dowiedziały to mogły by TWEAK zaskarżyć do SĄDU o PIRACTWO... chociaż może i by tak niebylo ale już taki pomysł padł na innym forum i założyciele powiedzieli "NIE" bo to będzie PIRACTWOty masz chyba bardzo bujna wyobraznie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Niemam bujnej wyobraźni ale tak jest ..... na OFICJALNYM serwerze niemożna tego postawić ... może zrobić to prywatna osoba ale podpisać się jako TWEAK ale i tak niie dokońca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 ale dlaczego szezenie piractwa odrazu co?? przecierz tam moga byc legalne rzeczy nie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 ej cos motasz ... to ze na oficjalnym serwie nie bedzie postawione mowil RaF a co do nazwy to chyba nie jest zarejestrowana (poprawcie jak sie myle) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Nazwa TWEAK nie jest zastrzezona bo to tylko angielskie slowo. A czy ktos postawi huba i nazwie go TWEAK czy Czerwony Kapturek to bez roznicy. I kto tu mowi o piractwie, moze to ma byc do wymiany plikow bmp narysowanych w Paincie ?? Takie pie.... o szopenie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Może być HUB i jestem nawet za tym ale zeby niezrobić jakieś gafy podczas stawiania żeby niebyło z tego nieprzyjemności .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Nazwa TWEAK nie jest zastrzezona bo to tylko angielskie slowo. A czy ktos postawi huba i nazwie go TWEAK czy Czerwony Kapturek to bez roznicy. I kto tu mowi o piractwie, moze to ma byc do wymiany plikow bmp narysowanych w Paincie ?? Takie pie.... o szopenie :P Teraz ty głupio gadasz ;) od kiedy ludzie stawiają huby tylko dla plików z PAINTA ? każdy będzie miał jakiegoś nielegala :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Nazwa TWEAK nie jest zastrzezona bo to tylko angielskie slowo. A czy ktos postawi huba i nazwie go TWEAK czy Czerwony Kapturek to bez roznicy. I kto tu mowi o piractwie, moze to ma byc do wymiany plikow bmp narysowanych w Paincie ?? Takie pie.... o szopenie :P Teraz ty głupio gadasz ;) od kiedy ludzie stawiają huby tylko dla plików z PAINTA ? każdy będzie miał jakiegoś nielegala :D No widzisz, sam napisales KAZDY. ALe panowie moderatorowie są święci co nie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 :) no sorry :) oczywiście :] są z SIÓDMEGO NIEBA gdzie niema NIELEGALI a huby są przez PAŃSTWO stawiane :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Jak ja lubie kulturalna dyskusje :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 O jej mialo byc ok .Zglosilem sie ze moge go postawic a wy sie klucicie o cos coi na samym poczatku jest wyjasnione. HUB nie stanie na serwerze tweak tylko na moim! MOja oferta jesn nadal aktualna! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Pomysł dobry ;] Popieram... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 teraz niech sie zglosi ten kto zna sie na tym :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 eee..jak sie sciaga dc hub, to tam jest manual in inglisz, a na polskiej stronie dc byla hcyba instrukcja in polisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Ja kubasik się znam ....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 eee..jak sie sciaga dc hub, to tam jest manual in inglisz, a na polskiej stronie dc byla hcyba instrukcja in polisza skrypty trza poustawiac a do tego raczej nie ma instrukcji :? Ja kubasik się znam .......ktos jeszcze ?? btw: to zgadaj sie z pablo163 i postawcie huba :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Ok hub za ok 1 h bedzie stal o adres prosimy na pw do mnei i do ASTEX-a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Już jest adres huba :) > tweakoc.no-ip.com:666 < zapraszam wszystkich ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 ciekawe kto ma domene tweak.no-ip.com ;) tylko musze sobie przypomniec haslo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 ZAPRSZAMY WSZYSTKICH NA HUB DO BUSZOWANIA ! Mam nadzieje ze pomozecie nam go rozkrecic ! POZDRO ALL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 hub Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 1. naucz sie pisac 2. nie znasz pelnego obrazu sytuacji wiec sie nie wypowiadaj 3. postepowales wbrew ogolne przyjetym zasadom na hubach dc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 To mi powiedz jak bylo naprawde co fakt zdeberwowalem sie. Bo ni z tad ni z owad sie ni odbiera komus administracji itd. Moze i share zmienialem , nie chodzi tlyko o moje share tylko sciemnianie z 2mbitowym laczem czemu nei powiedzial ze jest podzielone na 40 osob?? I dziecinade. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...